Τι κάνει η Courteney Cox και δεν περνάει μέρα από πάνω της;

Τι κάνει η Courteney Cox και δεν περνάει μέρα από πάνω της;

Μάθαμε ένα από τα μυστικά της

Ο χρόνος που περνάει στην αφήνει τα σημάδια του όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και στα μαλλιά μας, που έχουν ανάγκη και αυτά από αντιγηραντική φροντίδα.

Το Pantene Pro-V ερεύνησε σε βάθος τις ανάγκες που παρουσιάζονται στα μαλλιά με το πέρασμα του χρόνου, και δημιούργησε μια επαναστατική σειρά κατά της γήρανσης, την Age Defy Expert Collection- μια σειρά που υπάρχει στο μπάνιο της Courteney Cox, η οποία τη δοκίμασε, την εμπιστεύτηκε και έγινε η Διεθνής Πρέσβειρά της!

«Λατρεύω τη σειρά Expert Collection. Επιτέλους αισθάνομαι ότι έχω μία σειρά που ανταποκρίνεται στις δικές μου ανάγκες... τα μαλλιά μου δείχνουν νεότερα» λέει η star και πράγματι, κάθε προϊόν της Age Defy είναι μελετημένο ώστε να επαναφέρει τη νεότητα της τρίχας.

Βασικό συστατικό της, το μόριο Pro-V XPAND, που περιλαμβάνει ένα μοναδικό συνδυασμό δραστικών συστατικών κατά της γήρανσης του δέρματος, όπως η καφεΐνη, η νιασιναμίδη (βιταμίνη B3) και η πανθενόλη (προβιταμίνη B5), συν δύο πολυμερικούς ενισχυτές, που βοηθά στο να αντιμετωπιστεί η φυσιολογική διαδικασία της αραίωσης που συνδέεται με την ηλικία, αυξάνοντας την πυκνότητα των υπαρχόντων στελεχών των μαλλιών, σαν να είχαν προστεθεί άλλες 6.500 χιλιάδες τρίχες!


Και, επειδή η σειρά Pantene Pro-V Age Defy έχει πολύ ενδιαφέροντα, αντιγηραντικά προϊόντα, stay tuned για επόμενα posts με περισσότερες λεπτομέρειες!