Καινούρια "μύτη" στον Hermès!

Καινούρια "μύτη" στον Hermès!

Η αρωματοποιός που έχει υπογράψει ορισμένα από τα πιο αγαπημένα ελιξίρια!

Στο πλευρό του Jean-Claude Ellena, του αρωματοποιού που έχει βάλει τη σφραγίδα του στα ιδιαίτερα, εμβληματικά αρώματα του οίκου Hermès έρχεται με τη νέα χρονιά ένα ακόμα ταλέντο.

Η Christine Nagel, η οποία έχει στο βιογραφικό της αρώματα όπως το Si του Giorgio Armani, το Flash του Jimmy Choo και αρκετά από την γκάμα της Jo Malone, "προορίζεται" από τον Jean Claude Ellena να πάρει τη θέση του στον Hermès, όταν έρθει η ώρα. Και αυτό έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δεδομένου ότι ο οίκος είναι από τους ελάχιστους που έχει δικούς του αρωματοποιούς, δεν "παραγγέλνει" δηλαδή τα ελιξίριά του σε μεγάλους ομίλους αρωματοποιίας.

"Μαζί με τον Pierre- Alexis Dumas, το καλλιτεχνικό διευθυντή του Hermès, είμαστε απόλυτα σίγουροι πως η Christine Nagel θα χρησιμοποιήσει την προσωπικότητα και το ταλέντο της για να γράψει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του οίκου" δήλωσε στο WWD η Catherine Fulconis, Chief executive officer των αρωμάτων Hermès.

Ως μία από τις μεγαλύτερες fans των αρωμάτων Hermès στον πλανήτη (με λατρεμένο μου το Voyage που φοράω 365 μέρες το χρόνο, από τη στιγμή που λανσαρίστηκε), περιμένω με πολύ ενδιαφέρον να "πάρω μυρωδιά" τον νέο αέρα που θα φέρει η Christine Nagel στο χαρακτηριστικό στυλ του οίκου.