Βασιλικός πολτός και εκλεκτό μέλι: ό,τι καλύτερο για την επιδερμίδα σας!

Βασιλικός πολτός και εκλεκτό μέλι: ό,τι καλύτερο για την επιδερμίδα σας!

Σε ένα θαυματουργό έλαιο φροντίδας του οίκου Guerlain

Δύο συστατικά που λατρεύουν την επιδερμίδα μας πρωταγωνιστούν στη σειρά Abeille Royale του Guerlain, στην οποία προστέθηκε πρόσφατα το Face Treatment Oil, ένα έλαιο περιποίησης για τόνωση, σύσφιγξη και λάμψη.

Το μέλι που επέλεξε ο οίκος Guerlain για αυτό το προϊόν καλλιεργείται στο νησί Quessant κοντά στη Βρεττάνη, στις πιο αγνές συνθήκες, και προέρχεται από την χαρακτηριστική μαύρη μέλισσα του νησιού. Εξαιρετικά πλούσιο σε αμινοξέα, βασικά συστατικά της κερατίνης και του κολλαγόνου, καθώς και σε ιχνοστοιχεία και φρουκτόζη, η οποία ενισχύει τη λειτουργία των ινοβλαστών, αυτό το μέλι είναι βάλσαμο για την επιδερμίδα: ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς ανάπλασης των κυττάρων, διορθώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες ενώ αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος.

Ελαφρύ, μεταξένιο και καθόλου λιπαρό το Face Treatment Oil απορροφάται αμέσως, γίνεται ένα με την επιδερμίδα και αφήνει μια μοναδική αίσθηση ανακούφισης, άνεσης και απαλότητας. Τρεις σταγόνες πρί-βράδυ είναι αρκετές για εφαρμογή στο πρόσωπο,το λαιμό και το ντεκολτέ και για να χαρίσουν θεματικά αποτελέσματα, καθώς άμεσα η επιδερμίδα δείχνει τέλεια ενυδατωμένη και φρέσκια ενώ μέρα με τη μέρα, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες μειώνονται και το δέρμα δείχνει αισθητά πιο τονωμένο και νεανικό.