Ετοιμαστείτε για την πρώτη EE Cream!

Ετοιμαστείτε για την πρώτη EE Cream!

Ένα ακόμα "γράμμα" στο αλφαβητάρι της ομορφιάς 

Την είδηση την διάβασα στο έγκυρο site WWD και την μεταφέρω όσο ακόμα κρατάει ο ενθουσιασμός μου: μετά τις BB, τις CC και τις DD Creams (οι τελευταίες δεν έχουν έρθει στην Ελλάδα ακόμα), μια EE Cream είναι έτοιμη να κάνει την εμφάνισή της.

Η εταιρεία Previse Skincare ετοιμάζεται να λανσάρει τον Μάρτιο ένα προϊόν που ονομάζεται EE MarineGranule, όπου το EE μεταφράζεται σε "Extra Exfoliation", ένα super scrub θα το έλεγα. Η φόρμουλα είναι βασισμένη σε βοτανικά και θαλάσσια συστατικά, είναι ενισχυμένη με βρώμη, πούδρα από bamboo, εκχυλίσματα θαλάσσιων φυκιών και κόκκους jojoba.

Και για να φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη μας, οι BB creams ( blemish balms) που ξεκίνησαν αυτή την δυνατή τάση στην κοσμετολογία, συνδυάζουν την κάλυψη ενός makeup με δείκτη προστασίας και αντιγηραντικές ιδιότητες, οι CC creams (color correcting), διαθέτουν όλα τα πλεονεκτήματα μιας BB και επιπλέον, διορθώνουν την ανομοιομορφία στον τόνο του δέρματος (διαβάστε εδώ τα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα που μου είπε η αισθητικός των star, Anastasia Achilleos, για την έξυπνη CC Cream της Olay) ενώ οι DD creams (daily defence) στοχεύουν να κάνουν όλα τα παραπάνω μαζί, συν να μειώσουν την εμφάνιση των πόρων.