Ο Karl Lagerfeld έχει έτοιμο το νέο άρωμά του!

Ο Karl Lagerfeld έχει έτοιμο το νέο άρωμά του!

Διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες! 

"Η ζωή δεν είναι διαγωνισμός ομορφιάς. Η ευφυία είναι που μένει, η νεότητα και η ομορφιά περνούν" έγραψε στο twitter χθες ο Karl Lagerfeld, ο οποίος ετοιμάζει εντυπωσιακό comeback στον πλανήτη της ομορφιάς με ολοκαίνουριο άρωμα.

KARL21

Το άρωμα θα λανσαριστεί τον Μάρτιο, όμως ήδη άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες πληροφορίες- teasers με το hashtag #karlperfums καθώς και κάποια μερικά σχετικά illustrations. Μετά την διακοπή της συνεργασίας του με την Coty, τον διάσημο όμιλο αρωματοποιίας, ο Kaiser συμφώνησε να δουλέψει το επόμενο άρωμά του με την Inter Parfums, ενώ παράλληλα δημιούργησε μια σειρά μακιγιάζ για την Shu Uemura, ένα pop up hair salon για την Schwarzkopf αλλά και ένα βιβλίο με δίαιτες.

KARL31

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε ούτε το όνομα, ούτε τον χαρακτήρα του αρώματος ούτε πώς θα είναι το μπουκάλι του. Αυτό που ξέρουμε είναι πως θα κυκλοφορήσει ένα αντρικό και ένα γυναικείο, και πως τα αγαπημένα blends του Lagerfeld είναι το Chanel Exclusifs Eau de Cologne, το Shalimar του Guerlain και τα αρώματα του Serge Lutens, οπότε φανταζόμαστε ένα άρωμα κομψό και φρέσκο, με πρωταγωνιστές τα εσπεριδοειδή. Για να δούμε, θα πέσουμε μέσα στην προβλεψη;