Βάφετε τα μαλλιά σας; Αυτή η είδηση σας ενδιαφέρει!

Βάφετε τα μαλλιά σας; Αυτή η είδηση σας ενδιαφέρει!

Η νέα καινοτομία της Wella λέει αντίο στις αλλεργίες από τη βαφή! 

Αν στην καθημερινότητά σας έχετε στραφεί σε έναν πιο συνειδητοποιημένο τρόπο ζωής, τρέφεστε υγιεινά, ψάχνετε τις καλύτερες επιλογές για την υγεία και την ευεξία σας και αποφεύγετε προϊόντα που περιέχουν (ή ενδεχομένως να) περιέχουν συστατικά βλαβερά για τον οργανισμό σας, τότε είμαι σίγουρη πως θα ενθουσιαστείτε με τα νέα που ήρθαν από τη Wella Professionals!

Την είδηση είχα την χαρά να την μάθω στο Λονδίνο από την επιστημονική ομάδα που δούλεψε πάνω σε αυτή και, πριν λίγες μέρες ήρθε και στην Ελλάδα: το 2014 είναι η νέα εποχή στις βαφές μαλλιών και τν φέρνει η νέα Koleston Perfect Innosense, η πρώτη επαγγελματική βαφή με ΜΕ+, ένα επαναστατικό χρωστικό μόριο που μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης αλλεργίας αλλά παράλληλα εξασφαλίζει μοναδικά αποτελέσματα στην χρώμα!

ZETA

Πως δουλεύει;

Βασικό συστατικό των βαφών, τα pTD & pPD είναι χρωστικά μόρια που προφέρουν πλήρη κάλυψη και μέγιστη διάρκεια. Εμφανίζονται σε ποσοστό κατά προσέγγιση 90% στις αποχρώσεις και είναι το βασικό χρωστικό μόριο στις φυσικές, καστανές και σκούρες αποχρώσεις.


Επί 20 χρόνια οι επιστήμονες της Wella Professionals έψαχναν την ιδανική εναλλακτική, και τελικά ανέπτυξαν ένα νέο χρωστικό μόριο το ΜΕ+ ως εναλλακτική του pTD/pPD, το οποίο ερεθίζει λιγότερο το δέρμα ενώ έχει τα ίδια αποτελέσματα στην απόδοση του χρώματος. Είναι η πρώτη χρωστική ουσία που προσφέρει αυτή την καινοτομία , αλλάζοντας το σκηνικό για το χρώμα στο μέλλον.

Ανακαλύψτε το έντονο χρώμα
Η Κoleston Perfect Ιnnosense προσφέρει τα αποτελέσματα που περιμένετε από μια μάρκα όπως η Koleston Perfect: έως και 100% κάλυψη έως και 3 τόνους πιο ανοιχτά μαλλιά! Διαθέσιμη σε 22 όμορφες αποχρώσεις με που κυμαίνονται από το σοφιστικέ ξανθό , το καστανό έως το έντονο μαύρο και το τολμηρό κόκκινο , η Koleston Perfect Innosense αφήνει τα μαλλιά ζωντανά και γεμάτα ενέργεια.


"Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε να κερδίζει έδαφος η τάση στον πιο φυσικό τρόπο ζωής. Πολλοί άνθρωποι γυμνάζονται περισσότερο, προσέχουν ακόμα πιο πολύ την διατροφή τους και επιλέγουν να είναι λιγότερο ευάλωτοι. Σε αυτούς απευθύνεται η νέα βαφή innocence της Wella Professionals που δίνει προτεραιότητα στην ποιότητα της τρίχας, λάμψη και υγιή μαλλιά!" μας είπε ο hair expert Γιώργος Σφακιανάκης των κομμωτηρίων ΤΕΟ και συμπλήρωσε: "Είναι πιο καλλυντική βαφή μαλλιών. Αλλά, με την ίδια αξιοπιστία στην κάλυψη και στην ποιότητα που έχει συνηθίσει η κάθε πελάτισσα που μας εμπιστεύεται".

Η εποχή της Αθωότητας στις βαφές ξεκίνησε και η νέα Κoleston Perfect Ιnnosense όχι απλά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει σε χρώμα και λάμψη αλλά δίνει προστασία στην επιδερμίδα του κεφαλιού- αυτά είναι hot news!