Δεν προλαβαίνετε να λουστείτε; Αυτή η λύση-express σώζει την κατάσταση!

Δεν προλαβαίνετε να λουστείτε; Αυτή η λύση-express σώζει την κατάσταση!

Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο! 

Ξηρά σαμπουάν: έκαναν δειλά την εμφάνισή τους κάμποσα χρόνια πριν, περίμεναν υπομονετικά να έρθει το πλήρωμα του χρόνου και να που τώρα δικαιώνονται ως η ιδανική λύση για εκείνες τις μέρες που δεν υπάρχει χρόνος για λούσιμο.

Η Bumble and bumble ήταν από τις πρώτες εταιρείες που δημιούργησαν ένα ξηρό σαμπουάν σε μορφή πούδρας, το 1999, προσφέροντας μια πραγματική λύση στο πρόβλημα. Σε συνεργασία με τον κομμωτή Laurent Philippon του Bb Studio, ο οποίος άντλησε την έμπνευσή του από την κουλτούρα του κλασικού γαλλικού χτενίσματος, η Bb δημιούργησε αυτό το cult προϊόν που λατρεύτηκε αμέσως από τους στυλίστες (τόσο εκείνους που το χρησιμοποιούν για επαγγελματικές χρήσεις όσο και στο κομμωτήριο) και τους καταναλωτές.

bumble

Σήμερα η Bumble and bumble έρχεται με ένα νέο, πρωτοποριακό προϊόν στην κατηγορία, το Prêt-à-powder. Πρόκειται για μια λεπτή, ημιδιαφανή πούδρα που δρα σαν ξηρό σαμπουάν, διατηρεί το χτένισμα και προσδίδει πλούσιο όγκο σε όλους τους τύπους μαλλιών. Ο διαφανής συνδυασμός αργίλου και βρώμης που περιέχει, προσφέρει αόρατο, στεγνό καθαρισμό των μαλλιών, ενώ το διοξείδιο του πυριτίου σε μικρόκοκκους προσκολλάται στην τρίχα για να αυξήσει τον όγκο και να προσφέρει σταθερά χτενίσματα.

Το Prêt-à-powder δεν είναι απλώς η λύση σε μια δύσκολη μέρα για τα μαλλιά αλλά και μπορεί να παίξει άνετα το ρόλο ενός προϊόντος styling, παρατείνοντας τη ζωή του χτενίσματος. Για τους στυλίστες που εργάζονται στα παρασκήνια, στο σανίδι ή στο κομμωτήριο, το Prêt-à-powder αποτελεί ένα εργαλείο styling που δίνει όγκο στις αλογοουρές, τιθασεύει εύκολα τα μαλλιά για επιτυχημένα βραδινά χτενίσματα και βέβαια είναι κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών.

Αναμφίβολα ένα από τα must have προϊόντα στο μπάνιο μας! Θα το βρείτε αποκλειστικά στα Sephora.