Η Jennifer Aniston βρήκε τη λύση για τις σακούλες κάτω από τα μάτια!

Η Jennifer Aniston βρήκε τη λύση για τις σακούλες κάτω από τα μάτια!

Και ακούγεται πολλά υποσχόμενη! 

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα νεα την προηγούμενη χρονιά ήταν η Living Proof, το beauty brand που δημιούργησε η Jennifer Aniston μαζί με τον αγαπημένο της hair expert, Chris McMillan, με προϊόντα περιποίησης μαλλιών.

Αυτή τη χρονιά, η Living Proof μπαίνει δυναμικά στο skincare, με μια καινοτομία που θα συζητηθεί: ετοιμάζεται να λανσάρει το Strateris, ένα προϊόν που υπόσχεται να δώσει αποτελεσματική-αν και προσωρινή- λύση στις σακούλες. Πρόκειται για ένα διάφανο φιλμ, που είναι εύπλαστο, αναπνέει και τοποθετείται κάτω απο τα μάτια, όπου λειτουργεί όπως τα Spanx, "μαζεύοντας" την πρησμένη επιδερμίδα. Σύμφωνα με τα όσα υπόσχεται, μία ώρα μετά την εφαρμογή το πρήξιμο και οι σακούλες μειώνονται ενώ όταν αφαιρείται, η επιδερμίδα επιστρέγει στην αρχική της κατάσταση. Όπως διαβάζουμε, το προϊόν θα πωλείται στα ιατρεία των δερματολόγων και το επίσημο λανσάρισμά του θα γίνει μετά το συνέδριο Δερματολογίας τον Μάρτιο.

Αν μη τι άλλο, ακούγεται πολύ δελεαστική λύση και μάλιστα χωρίς επέμβαση για αυτό το δύσκολο πρόβλημα- είμαστε stand by για περισσότερες λεπτομέρειες.