Λεία επιδερμίδα σε λιγότερο από 1 λεπτό!

Λεία επιδερμίδα σε λιγότερο από 1 λεπτό!

Και με μία κίνηση! 

Ποια γυναίκα θα έλεγε όχι σε μία φόρμουλα που θα έδινε ενυδάτωση στο λεπτό και στον ίδιο χρόνο θα "εξαφάνιζε" τις λεπτές γραμμές, χαρίζοντας λεία επιδερμίδα;

Αυτή η φόρμουλα υπάρχει, ονομάζεται Anti-Wrinkle Instant Hydration and Instant Wrinkle Smoother και μόλις ήρθε από την Olay για να μας χαρίσει επιδερμίδα που δείχνει ορατά νεότερη- και μάλιστα σε προσιτή τιμή!

Olay

Εμπνευσμένη από την τεχνολογία αντανάκλασης του φωτός της Olay η αυτή η νέα κρέμα φροντίδας περιέχει ένα ξεχωριστό μίγμα σωματιδίων και βιταμινών που απαλύνει την υφή της επιδερμίδας, λειαίνει τις ρυτίδες και κάνει τον τόνο της επιδερμίδας πιο ομοιόμορφο. Αυτά τα σωματίδια γεμίζουν τις περιοχές μεταξύ των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, "σβήνουν" με αυτό τον τρόπο τις σκιές, και έτσι καθώς το φως αντανακλάται πάνω στη λεία πλέον επιφάνεια του προσώπου, το κάνει να δείχνει πιο φωτεινό, ξεκούραστο και νεανικό!

Πώς θα την φορέσετε: Απλώστε την Olay Anti-Wrinkle Instant Hydration and Instant Wrinkle Smoother με απαλές και γρήγορες κινήσεις από το μέτωπο, γύρω από τα μάτια, κατά μήκος του προσώπου, της περιοχής των χειλιών και του πηγουνιού μέχρι το λαιμό. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις περιοχές που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα ορατά καθώς τα μικρο-σωματίδια επικάθονται ανάμεσα στις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, αντανακλώντας το φως και δίνοντας στην επιδερμίδα σας μια πιο νεανική και λεία όψη. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε foundation, απλώστε χρησιμοποιώντας τη συνήθη τεχνική, δηλ. με τα δάχτυλά σας, ένα σφουγγαράκι ή με ένα πινέλο για foundation. Κάντε απαλές κινήσεις και θα εντυπωσιαστείτε βλέποντας πόσο λεία είναι η επιδερμίδα σας και πόσο απαλή η υφή της.