Θέλετε φωτεινή, nude επιδερμίδα;

Θέλετε φωτεινή, nude επιδερμίδα;

Το νέο makeup της Lancôme σας την χαρίζει με μια κίνηση! 

Η "γυμνή" επιδερμίδα είναι η απόλυτη τάση στο μακγιάζ στο κεφάλαιο "βάση". Φυσικά αψεγάδιαστη και φωτεινήω, ανεπιτήδευτα φρέσκια, η nude επιδερμίδα κυριαρχεί στο κόκκινο χαλί και στα catwalks- και, επειδή ελάχιστες από εμάς διαθέτουν DNA τύπου Miranda Kerr, οι εταιρείες καλλυντικών έχουν δημιουργήσει makeup που χαρίζουν αυτό το αποτέλεσμα χωρίς να γίνεται αισθητή η παρουσία τους.

Σε αυτή την κατηγορία, η Lancôme φέρνει αυτή τη σεζόν ένα μικρό θαύμα: το Miracle Air de Teint είναι ένα νέο και εξαιρετικά ελαφρύ foundation τελειοποίησης για απόλυτο αποτέλεσμα γυμνής επιδερμίδας!

LANC2

Είναι τόσο ελαφρύ και τόσο εξελιγμένο, ώστε να γίνεται ένα με την επιδερμίδα και να ξεχνάτε πως το φοράτε. Το μυστικό του; Ενώ τα περισσότερα makeup έχουν σαν βάση τους το νερό, τα έλαια και πολύ πυκνές compact χρωστικές, το Miracle Air de Teint ενσωματώνει μια νέα γενιά χρωστικών στη συνθεση του. Αυτές οι μικρής πυκνότητας χρωστικές, τα "Miracle Particles", είναι διάτρητες και επιτρέπουν στον αέρα να περνά ανάμεσά τους. Επιπλέον, η πούδρα που περιέχει το Miracle Air de Teint αποτελείται από 90% αέρα και είναι 25 φορές πιο ελαφριά από τις παραδοσιακές πούδρες. Διαχέει έτσι το διπλάσιο φως από τα κλασικά makeup και προσφέρει στην επιδερμίδα μοναδική διάφανη λάμψη και φωτεινότητα.


Με το που έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα, το Miracle Air de Teint μετατρέπεται σε πούδρα ενώ οι χρωστικές "Miracle Particles" γίνονται διαφανείς και δημιουργούν ένα εφέ τελειοποίησης. Η επιδερμίδα γίνεται άμεσα πιο λεία και οι ατέλειες εξασθενούν κάτω από το αέρινο πέπλο του. Φυσικά φωτεινή, η επιδερμίδα αποκτά ματ φινίρισμα ενώ το SPF 15 προσφέρει καθημερινή προστασία από τις ακτίνες UV. Η επιδερμίδα δείχνει σχεδόν άβαφη, υπέροχα ομοιόμορφη και φυσικά φωτεινή- με μια λέξη: υπέροχη!