Ένα σούπερ φρούτο για μια... σούπερ ενυδάτωση!

Ένα σούπερ φρούτο για μια... σούπερ ενυδάτωση!

Η διάσημη Νορβηγική Φόρμουλα της Neutrogena... ακόμα πιο ισχυρή! 

Ακριβώς πάνω στην ώρα που αρχίζουμε να νιώθουμε έντονα τον χειμώνα, η Neutrogena φέρνει μια νέα σύνθεση για σούπερ ενυδάτωση και προστασία από τις ακραίες καιρικές συνθήκες που την ταλαιπωρούν.

Διερευνώντας την κατηγορία των «σούπερ-φρούτων», των φρούτων δηλαδή, με τεράστια περιεκτικότητα σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και μεταλλικά στοιχεία, η Neutrogena συνάντησε το Nordic Berry! Πρόκειται για ένα φρούτο του Βορρά, γνωστό για την ιδιότητα του να αντέχει σε ακραίες καιρικές συνθήκες θερμοκρασίας, που αγγίζουν τους -40ο C. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες, κυρίως βιταμίνη C και έχε υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο, μαγνήσιο και μεταλλικά στοιχεία. Το σχήμα του είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να προστατεύεται από τον κρύο και δυνατό άνεμο, αλλά του επιτρέπει να ανθίσει κατά τη διάρκεια του σύντομου αρκτικού καλοκαιριού. Όταν ωριμάζει, το Nordic berry, προσφέρει έναν χρυσαφί καρπό με υπέροχη γεύση. Πρόκειται για ένα σπάνιο μούρο, ενώ επίσης θεωρείται ένα από τα πιο ακριβά στον κόσμο λόγω της περιορισμένης δυνατότητας συγκομιδής του.

Σε συνεργασία με δερματολόγους, η Neutrogena δημιούργησε μια σειρά για βαθιά ενυδάτωση και επανόρθωση- μια Κρέμα Χεριών και ένα Stick χειλιών θρέψης- συνδυάζοντας την Νορβηγική Φόρμουλα με το Nordic Berry, η οποία αποδεδειγμένα ενισχύει το επίπεδο ενυδάτωσης της επιδερμίδας κατά 3 φορές και βελτιώνει σημαντικά την ξηρότητα, την απαλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας, με τρόπο που γίνεται αισθητά ορατός από την πρώτη κιολας εφαρμογή!