Νέο ισχυρό όπλο κατά των ρυτίδων!

Νέο ισχυρό όπλο κατά των ρυτίδων!

Μόλις ήρθε από τα εργαστήρια της Kiehl's 

Οι επιστήμονες της Kiehl's αποφάσισαν να προσεγγίσουν το θέμα των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων από έναν διαφορετικό δρόμο: βελτιώνοντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Τον λόγο εξηγεί ο Δρ. Adam Geyer, Σύμβουλος Δερματολόγος της Kiehl's για την Ανάπτυξη Προϊόντων: "Πολλές από τις ασθενείς μου πιστεύουν ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την ελαστικότητα έως ότου μεγαλώσουν αρκετά. Πρόκειται για μια συνηθισμένη εσφαλμένη αντίληψη, καθώς οι άνθρωποι θεωρούν ότι η ελαστικότητα σχετίζεται μόνο με την πιο βαθιά χαλάρωση της επιδερμίδας. Η απώλεια ελαστικότητας ξεκινά από τη δεκαετία των 20 ετών με την αργή και σταδιακή μείωση και αλλοίωση των ινών ελαστίνης και κολλαγόνου της επιδερμίδας μας. Είναι ένας από βασικούς λόγους που αρχίζουν να εμφανίζονται λεπτές γραμμές, ρυτίδες και διεσταλμένοι πόροι. Η διατήρηση της ελαστικότητας αποτελεί κλειδί για τη διατήρηση μιας πιο νεανικής όψης."

Επόμενο βήμα: η δημιουργία μιας φόρμουλας η οποία θα μειώσει τις ρυτίδες δρώντας στην ελαστικότητα της επιδερμίδας. Για να γίνει αυτό, οι επιστήμονες της Kiehl's έπρεπε να εστιάσουν στο δίκτυο των ινών του δέρματος, των νηματίων δηλαδή που διασταυρώνονται κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας. Έτσι προέκυψε η Powerful Wrinkle Reducing Cream, η σύνθεση που ενσωματώνει το εδώ και χρόνια δοκιμασμένο συστατικό Abyssine καθώς και Χαλκό PCA, Ασβέστιο PCA και έλαιο κουκουτσιών βερίκοκου, με στόχο να εξασθενεί τις ρυτίδες, να βελτιώνει την ελαστικότητα, να προστατεύει το φραγμό υγρασίας της επιδερμίδας, και να της προσφέρει την υγρασία που χρειάζεται για να βελτιώνει την όψη της.

Highlight της σύνθεσης, η παρουσία του χαλκού η οποία είναι κρίσιμης σημασίας για τη διατήρηση μιας υγιούς, ελαστικής και νεανικής επιδερμίδας. Έχει αποδειχτεί ότι η ενσωμάτωση χαλκού στα προϊόντα περιποίησηςμπορεί να αυξήσει την ποσότητα ελαστίνης και να επιτύχει την παραγωγή καλύτερα ταξινομημένων, λιγότερο αποδιοργανωμένων ινών ελαστίνης, γεγονός που οδηγεί σε μια επιδερμίδα με λιγότερες ρυτίδες, πιο ελαστική, με ορατά μικρότερους πόρους και πολύ καλύτερα ενυδατωμένη!

Η νέα Powerful Wrinkle Reducing Cream της Kiehl's διαθέτει και SPF 30, για αποτελεσματική αντηλιακή προστασία κάθε μέρα και "συνοδεύεται" από την κρέμα ματιών Powerful Wrinkle Reducing Eye Cream που στοχεύει στα ορατά σημάδια γήρανσης στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.