Αυτό το βερνίκι ντύνει τα νύχια με... χρυσό!

Αυτό το βερνίκι ντύνει τα νύχια με... χρυσό!

Το βρήκαμε στη νέα, συγκλονιστική συλλογή Spicy Collection του Yves Saint Laurent! 

Έξι εξωτικές, ζεστές, σοφιστικέ αποχρώσεις αποτελούν τη νέα συλλογή βερνικιών του Yves Saint Laurent από την οποία πολύ δύσκολα θα μπορέσετε να ξεχωρίσετε μία μόνο αγαπημένη.

"Ο οίκος Yves Saint Laurent είναι ένα ταξίδι στην υπερβολή, μια αναζήτηση του εξωτικού... Τα χρώματα της Ανατολής, του Μαρόκου... Μια αληθινή ή φανταστική απόδραση, αλλά πάντα σύγχρονη" λέει ο Lloyd Simmonds,
Creative Director Make-up Yves Saint Laurent Beaute.

LA-LAQUE-COUTURE-SPICY-COLLECTION STILL-LIFE-VISUAL

Ακολουθώντας το θρυλικό Bleu Majorelle, το Vernitheque συνεχίζει την απόδρασή του στην καρδιά του Μαρόκου, που ήταν τόσο αγαπητή στον ίδιο τον Yves Saint Laurent και διευρύνεται με τη συλλογή Spicy Collection. Έξι νέες αποχρώσεις αφιερωμένες στην πολυτέλεια της Ανατολής και μια ελκυστική έκρηξη χρωμάτων: το Nο41 Eau de Rose είναι ένα ντελικάτο ροζ σαν τα πέταλα του μαροκινού τριαντάφυλλου, το Νο 42, Safran Sultan, είναι βασιλικό, chic κίτρινο, το Nο43 Opulente Cannelle, ένα πλούσιο κοραλί, το No44 Ambre Gingembre, ένα ανατολίτικο πορτοκαλί, το Nο45 Piment d'Ailleurs, ένα ζωηρό κοκκινο και το Nο46 Poivre Noir, ένα πικάντικο δαμασκηνί.

Η έκπληξη της συλλογής: το La Laque Couture N°47 Feuille d'or, ένα topcoat που μπορεί να φορεθεί σε ένα μόνο νύχι σαν κόσμημα ή σε όλα τα νύχια για να τα ντύσετε με μια υπέροχη λάμψη από δεκάδες "φύλλα" χρυσού.