ck One... στο κόκκινο!

ck One... στο κόκκινο!

Μια υπέροχη συλλεκτική έκδοση του best seller αρώματος

Το ck One του Calvin Klein είναι ένα άρωμα που παραμένει στην κορυφή των πωλήσεων από την πρώτη στιγμή που λανσαρίστηκε,όμως ταυτόχρονα είναι ένα άρωμα που εξελίσσεται, αλλάζει, δείχνει διαφορετικούς χαρακτήρες- και αυτό το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον!

Αυτή τη σεζόν, λοιπόν, το ck One έρχεται στο χρώμα του πάθους, στη Red Edition, με το γυναικείο να έχει fruity floral χαρακτήρα, ένα κοκτέιλ από ζουμερό καρπούζι, αναζωογοντικά λουλούδια και μόσχο στη βάση του, και το αντρικό να έλκει με τον aromatic tonic woody χαρακτήρα του, με πρωταγωνιστές το τονωτικό κόκκινο αχλάδι, πλούσιο σουέντ και αισθησιακό βετιβέρ.

Όσο για τις συσκευασίες, το εμβληματικό μπουκάλι των αρωμάτων ck one διατηρείται, αποκτώντας έναν πιο βιομηχανικό αέρα, με το λογότυπο της μάρκας σε έντονο κόκκινο χρώμα, αλλοιωμένο στη μια άκρη, για να δηλώσει έτσι τον ακραίο χαρακτήρα του αρώματος. Το μπουκάλι του γυναικείου αρώματος είναι διάφανο με κόκκινο μεταλλικό καπάκι, ενώ το μπουκάλι της ανδρικής έκδοσης έχει ανθρακί απόχρωση με μαύρο μεταλλικό καπάκι.

Τα αρώματα ck One Red Edition είναι συλλεκτικά και κυκλοφορούν σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.