Ποτέ πια μουτζούρες στα μάτια!

Ποτέ πια μουτζούρες στα μάτια!

Με το νέο, διπλό ντεμακιγιάζ ματιών της Nivea

Καμία μας δεν λέει όχι στο έντονο βλέμμα που δίνουν οι απανωτές στρώσεις μάσκαρα, όμως στο τέλος της ημέρας το ντεμακιγιάζ είναι μια διαδικασία που θέλει χρόνο -και συνήθως βαριόμαστε φρικτά.

Από την άλλη, όπως εξηγεί η κορυφαία ερευνήτρια της Beiersdorf Julia Eckert, «χωρίς τη σωστή φροντίδα, οι βλεφαρίδες μπορεί να καταστραφούν. Πρέπει να αφαιρείται πάντα το μακιγιάζ, οποιαδήποτε ώρα! Διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να καταστραφούν οι βλεφαρίδες σας και να ερεθιστούν τα μάτια σας».

Η λύση: να έχουμε στο μπάνιο μας ένα ήπιο αλλά αποτελεσματικό προϊόν ντεμακιγιάζ, και για αυτό το λόγο η Nivea δημιούργησε το Double Effect Ντεμακιγιάζ Mατιών. Η καινοτόμος διπλή του σύνθεση αποτελείται από μπλε έλαιο και διάφανο νερό. Το έλαιο προέρχεται από εκχύλισμα άνθους καλαμποκιού που αφαιρεί ακόμα και το πιο έντονο μακιγιάζ πιο αποτελεσματικά! Τα σωματίδιά του διαλύουν τη μάσκαρα και όλο το μακιγιάζ ματιών, ενώ παράλληλα προστατεύουν τις βλεφαρίδες, χωρίς να χρειάζεται τρίψιμο. Το διάφανο μέρος του προϊόντος περιέχει νερό, το οποίο αναζωογονεί την ευαίσθητη περιοχή των ματιών χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας στην επιδερμίδα. Επιπλέον, επειδή το υδάτινο μέρος περιέχει άλατα, τα οποία βρίσκονται και στα φυσικά δάκρυα, είναι ήπιο και συμβατό με την περιοχή των ματιών.

Το Double Effect Nτεμακιγιάζ Mατιών της Nivea είναι ιδανικό ακόμα και για τις πιο πλούσιες στρώσεις μάσκαρα αλλά και για αδιάβροχες συνθέσεις, είναι δερματολογικά ελεγμένο και κατάλληλο ακόμα αν χρησιμοποιείτε φακούς επαφής.