Sweet&Sour look στο show Marc by Marc Jacobs!

Sweet&Sour look στο show Marc by Marc Jacobs!

Κοριτσίστικο και sexy

"Είναι λίγο νίντζα, λίγο manga, λίγο Wednesday Addams" είπε στο style.com ο hair stylist Guido Palau για τα κοτσιδάκια που είδαμε στο catwalk του brand Marc by Marc Jacobs.

"Αυτή τη σεζόν τα ρούχα είναι λίγο πιο σοφιστικέ, οπότε τα μαλλιά θέλαμε να είναι νεανικά αλλά edgy- ένα "γλυκόξινο" αποτέλεσμα", συμπλήρωσε.

Για να δημιουργήσει το χτένισμα, ξεκίνησε δουλεύοντας την κρέμα Redken Shape Factor 22 κατά μήκος των μαλλιών, τα στέγνωσε με το πιστολάκι και ολοκλήρωσε με το ξηρό σαμπουάν Pillow Proof Blow Dry Two Day Extender για να δώσει υφή και έλεγχο στην τρίχα, πριν φτιάξει τα κοτσιδάκια. Στη συνέχεια έβαλε μια μαύρη κορδέλα και έβγαλε μερικές τουφίτσες στο μπροστινό του κεφαλιού για να δώσει ένα punk twist.

Όσο για το μακιγιάζ, ο Dick Page έδωσε ένταση στο βλέμμα τονίζοντας τις πάνω και κάτω βλεφαρίδες με ένα κρεμώδες, μαύρο eyeliner που άπλωσε με ένα μαλακό πινέλο για τα χείλη και πέρασε πολλές στρώσεις μάσκαρα. Κράτησε γυμνή τη επιδερμίδα, και τόνισε ελαφρά τα μάγουλα και τα χείλη, "όπως θα έκανε ένα κορίτσι που δοκιμάζει να βαφτεί για πρώτη φορά" εξήγησε.