Ρόδι και λουίζα: μια yummy ευωδιά για την επιδερμίδα σας!

Ρόδι και λουίζα: μια yummy ευωδιά για την επιδερμίδα σας!

Μόλις ήρθε από το Dove! 

Η σειρά Dove GoFresh δημιουργήθηκε για να φέρει τα πιο απολαυστικά αρωματικά blends στο μπάνιο σας!

Αυτό το μήνα, η σειρά εμπλουτίζεται με δύο νέα προϊόντα βασισμένα σε μια υπέροχη ευωδιά: το εκχύλισμα Ροδιού φλερτάρει με το ντελικάτο άρωμα της Λουίζας σε ένα αφρόλουτρο και την καινούρια λοσιόν σώματος που προσφέρει μοναδική ενυδάτωση όλο το 24ωρο!

Το αφρόλουτρο Dove GoFresh, ενσωματώνει την πατενταρισμένη τεχνολογία Νutrium Μoisture, η οποία μεταφέρει την κορυφαία φροντίδα του σαπουνιού Dove στην επιδερμίδα, τονώνοντας και προστατεύοντας τη φυσική υγρασία της. Η λοσιόν σώματος με το έξυπνο Deep Care Complex, φροντίζει την επιδερμίδα προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση και θρέψη ενώ παράλληλα υποστηρίζει τη φυσική διαδικασία ανάπλασης της επιδερμίδας αφήνοντάς την λεία και απαλή.

Όμως πέρα από το δροσερό, αναζωογονητικό άρωμα το Ρόδι και η Λουίζα έχουν ευεργετική δράση στην επιδερμίδα: το μεν Ρόδι, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά, προστατεύει από την πρόωρη γήρανση, καθαρίζει και θρέφει την επιδερμίδα, η δε Λουίζα, τονώνει και ηρεμεί τις αισθήσεις, αποτρέπει την κυτταρίτιδα ενώ το αιθέριο έλαιό της χρησιμοποιείται στην παραγωγή αρωμάτων υψηλής ποιότητας.

Το αφρόλουτρο Dove GoFresh, Ρόδι και Λουΐζα, διατίθεται σε δύο συσκευασίες των 500 ml και 750 ml, ενώ η νέα λοσιόν σώματος σε συσκευασία των 250ml.