Μια κίνηση που κάνει τη ζωή μας πιο όμορφη!

Μια κίνηση που κάνει τη ζωή μας πιο όμορφη!

Ξεκινάει στα τέλη Φεβρουαρίου από την Henkel

Η Henkel, από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως σε προϊόντα και καινοτομία, έρχεται να προσθέσει λίγη περισσότερη λάμψη στη ζωή μας με μια ξεχωριστή ενέργεια!

Ο τομέας Beauty Care της Henkel δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να επωφεληθούν μοναδικών προσφορών, έως και 50%, στην ευρεία γκάμα προϊόντων περιποίησης και ομορφιάς που διαθέτει.

Συγκεκριμένα, οι σειρές προϊόντων Syoss (Βαφές, Styling & Περιποίηση Μαλλιών), η Palette (Βαφές & Styling), το Gliss, το Supersoft, το Silken Color, η Taft , το FA (αφρόλουτρα & αποσμητικά), η Theramed, η Vademecum, και η Diadermine σας περιμένουν να ζήσετε κι εσείς τη μαγευτική αυτή εμπειρία, ανακαλύπτοντας τον υπέροχο κόσμο της Henkel!

Η ενέργεια θα ξεκινήσει από τα τέλη Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι αρχές Απριλίου. Σε αυτό το διάστημα οι καταναλωτές θα έχουν την δυνατότητα να επισκέπτονται επιλεγμένα Super-Markets και καταστήματα καλλυντικών όλης της χώρας, για να επωφεληθούν από τις προσφορές στα αγαπημένα τους προϊόντα- μην χάσετε την ευκαιρία!