Σας ταλαιπωρούν οι μαύροι κύκλοι; Υπάρχει άμεση λύση!

Σας ταλαιπωρούν οι μαύροι κύκλοι; Υπάρχει άμεση λύση!

Μια προηγμένη τεχνολογία θα αλλάξει το βλέμμα σας! 

Η κάλυψη των μαύρων κύκλων δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η υφή, η φόρμουλα και- κυρίως- ο τόνος του προϊόντος που θα βάλουμε στο νεσεσέρ μας είναι θέμα για... απαιτητικούς λύτες!

Η Shiseido έρχεται προτείνοντας κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουμε στο μυαλό μας ως concealer: το Sheer Eye Zone Corrector δεν έρχεται να κρύψει το πρόβλημα αλλά να διορθωσει τις χρωματικές ελλείψεις που "συνοδεύουν" τους μαύρους κύκλους. Αφού οι επιστήμονες της Shiseido διαπίστωσαν πως όταν υπάρχουν μαύροι κύκλοι λείπουν από την επιδερμίδα κίτρινα και κόκκινα undertones (αν τα είχε στη συγκεκριμένη περιοχή τότε θα είχε ομοιόμορφο τόνο), δημιούργησε ένα προϊόν που κάνει ακιβώς αυτό: εξισορροπεί τον τόνο της και προσφέρει φυσικό φινίρισμα

Για να προσθέσει τα κίτρινα και τα κόκκινα χρωματικά στοιχεία που λείπουν από την επιδερμίδα με μαύρους κύκλους, η Shiseido ανέπτυξε μια μοναδική πορτοκαλί βάση η οποία καθώς "ακουμπά" στις σκιές κάτω από τα μάτια ουσιαστικά προσθέτει τα χρωματικά στοιχεία που λείπουν και άρα εξουδετερώνει τους μαύρους κύκλους.

Το Sheer Eye Zone Corrector έχει δροσερή, λεπτόρρευστη υφή και πρακτικό απλικατέρ, δίνει διάφανο φινίρισμα που μένει στη θέση του για πολλές ώρες, εξουδετερώνει τους μαύρους κύκλους και φωτίζει το βλέμμα ενώ κυκλοφορεί σε 6 αποχρώσεις- με τρεις λέξεις: τα έχει όλα!