Απόδραση με την Resort Collection της Essie!

Απόδραση με την Resort Collection της Essie!

Εξωτικές αποχρώσεις στην καρδιά του χειμώνα- τις θέλουμε όλες! 

"Μια απόδραση είναι ότι χρειάζεσαι για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, να ανανεωθείς και να απελευθερωθείς από την παγωνιά του χειμώνα" λέει η Essie Weingarten και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνούμε περισσότερο!

"Είμαστε ικανοί να αναζητούμε για εβδομάδες τον ιδανικό προορισμό όμως από τη στιγμή όμως που υπάρχει ήλιος, άμμος και μια όμορφη θέα, ειλικρινά δεν έχει σημασία ο προορισμός αλλά αυτό που κουβαλάς μαζί σου! Η λίστα με τα απαραίτητα της απόδρασης περιέχει: ηλιόλουστη διάθεση, το τέλειο καπέλο, το αγαπημένο μας παρεό και φυσικά τα απαραίτητα βερνίκια της essie!" συμπληρώνει η guru του nail polish, η οποία σχεδίασε μια resort συλλογή με 4 βερνίκια, το ένα πιο όμορφο από το άλλο!

Σημειώστε αποχρώσεις: cocktails & coconuts, μια απόχρωση στο χρώμα της άμμου, που δίνει αμέσως κομψότητα στα άκρα με τον πιο chic&safe τρόπο, resort fling, ένα συναρπαστικό ροδακινί που κάνει εντύπωση, find me an oasis στο αναζωογονητικό μπλε μιας παραδεισένιας παραλίας, under the twilight, ένα τολμηρό βαθύ δαμασκηνί, μυστηριώδες και γοητευτικό σαν μια ανοιξιάτικη νύχτα.