Νικήστε την αφυδάτωση!

Νικήστε την αφυδάτωση!

Με το νέο Hydrabio Sérum από τα εργαστήρια Bioderma

Αν η επιδερμίδα σας σας στέλνει σήμα SOS πως έχει ανάγκη από άμεση, βαθιά ενυδάτωση, σας έχουμε μια εξαιρετική νέα πρόταση: το Hydrabio Sérum της Bioderma, το οποίο-χάρη στο μόριο Aquagenium- ενεργοποιεί την σύνθεση των ακουαπορινών, πολύτιμων πρωτεινων στη διαδικασία ενυδάτωσης της επιδερμίδας.

Συγκεκριμενα, οι ακουαπορίνες δημιουργούν κανάλια νερού ανάμεσα στο κυττάρο, επιτρέποντας την μεταφορά 3 δις μορίων νερού ανά δευτερόλεπτο! Είναι δηλαδή τα αρδευτικά κανάλια της επιδερμίδας και ευθύνονται για την ενυδάτωση των βαθύτερων στρωμάτων της.

Επιπλέον, το Aquagenium περιέχει την Βιταμίνη PP (βιταμίνη Β3) που ενεργοποιεί την σύνθεση των λιπιδίων που βρίσκονται μεταξύ των κερατινοκυττάρων ανορθώνοντας τον δερματικό φραγμό και μειώνοντας την επιδερμική απώλεια νερού.

Με δυό λόγια, το Hydrabio Sérum αναπαράγει και ενεργοποιεί τον φυσιολογικό και βιολογικό μηχανισμό ενυδάτωσης του δέρματος, δρα δηλαδή βιομιμητικά, προκειμένου να αποκαταστήσει την ισορροπία του.

Στα plus της σύνθεσης, το ότι είναι εμπλουτισμένη με 15% γλυκερίνη και υαλουρονικό οξύ, χαρίζοντας άμεσα ένα αποτέλεσμα λάμψης και ενυδάτωσης που διαρκεί. Μέσα σε 15 μόλις λεπτά, το επίπεδο ενυδάτωσης αυξάνεται κατά 53%! Με ιδιαίτερα ευχάριστη, δροσιστική και αναζωογονητική υφή gel χαρίζει μία αίσθηση φρεσκάδας ενώ αποτελεί και τέλεια βάση για μακιγιάζ.