Η Molly Sims έγινε κοκκινομάλλα!

Η Molly Sims έγινε κοκκινομάλλα!

Πώς της φαίνεται η αλλαγή;

Έχει καταχωρηθεί στο μυαλό μας ως μία από τις πιο εντυπωσιακές ξανθιές σταρ του Hollywood και τώρα όλα ανατρέπονται: η Molly Sims τα έβαψε κόκκινα- συγκεκριμένα την εξαιρετική δουλειά την έκανε η colorist της, Aura Friedman- η οποία αποφάσισε να της κάνει ένα φωτεινό κόκκινο, ώστε να μην της κακοφανεί η αλλαγή στο χρώμα.

red

"Το χρώμα των μαλλιών παίζει ρόλο στην προσωπικότητά σου" είπε σε συνέντευξή της στο site bellasugar η Molly Sims. "Αλλάζοντας χρώμα μαλλιών αλλάζεις εντελώς την γκαρνταρόμπα σου, φοράς άλλα ρούχα που να ταιριάζουν στο καινούριο σου haircolor και βγαίνουν στην επιφάνεια διαφορετικές πλευρές της προσωπικότητάς σου" λέει η ηθοποιός.

Πώς κατέληξε σε αυτή την απόχρωση του κόκκινου: "Λατρεύω τα μαλλιά της Amy Adams- το χρώμα είναι πλούσιο, βαθύ, πολυδιάστατο. Το δικό μου είναι ένα χρυσό-χάλκινο. Μπορείτε να δείτε το ξανθό να φαίνεται απο κάτω, και αυτό μου αρέσει."

Όσο για το μακιγιάζ της, "Πρέπει να αλλάξω τα χρώματα που χρησιμοποιώ, γιατί με κάνουν να δείχνω χλωμή- οπότε πρέπει να προσθέσω μπρονζέ που θα κάνει πιο ζεστή την επιδερμίδα μου. Επίσης, είμαι αποφασισμένη να φορέσω κόκκινο κραγιόν όσο δεν πάει!"

Η συμβουλή της αν σκέφτεστε και εσείς να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας: "Δοκιμάστε περούκες. Αυτό έκανα εγώ. Επίσης, ζητήστε από τον ειδικό να δώσει βάθος στο χρώμα- τα δικά μου, ας πούμε, έχουν λίγο ξανθό, που δίνει διαφορετική διάσταση στο αποτέλεσμα".