Τέλεια σιλουέτα, με μία μόνο κίνηση, κάθε βράδυ!

Τέλεια σιλουέτα, με μία μόνο κίνηση, κάθε βράδυ!

Δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος! 

Οι ενημερωμένες beauties δεν περιμένουν την τελευταία στιγμή για να σμιλεύσουν τη σιλουέτα τους: μία μόνο κίνηση, κάθε βράδυ, με όπλο μια φόρμουλα νέας γενιάς κατά της κυτταρίτιδας, και όταν έρθει η ώρα θα είστε έτοιμες για τις πιο αποκαλυπτικές εμφανίσεις!

bodytonic-night

Όπλο σας, το νέο Bodytonic Νύχτας της Garnier, μια αποτελεσματική κρέμα εντατικής θεραπείας που την απλώνετε το βράδυ και κατά τη διάρκεια της νύχτας εκείνη δρα εντατικά κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους!

Με τέλεια κρεμώδη υφή, ώστε να διευκολύνει το μασάζ, το Bodytonic Νύχτας, είναι ένα δροσερό, μη λιπαρό προϊόν που απορροφάται εύκολα, δεν κολλάει και έτσι είστε έτοιμες να ξαπλώσετε άμεσα. Δρώντας σαν δεύτερη επιδερμίδα, κατά τη διάρκεια της νύχτας καταπολεμά τις καμπύλες ενώ εσείς ξεκουράζεστε.

Η ενυδατική σύνθεση του Bodytonic Νύχτας είναι εμπλουτισμένη με ενεργά συστατικά όπως η Καφείνη, που είναι γνωστή για τη δράση της ως "καυστήρας" του λίπους αλλά και το εκχύλισμα Ruscus, γνωστό για τις τονωτικές του ιδιότητες- ένας δυνατός συνδυασμός που συσφίγγει την επιδερμίδα και μειώνει ορατά τις καμπύλες που σχηματίζονται στη σιλουέτα.