Ξεκινάμε πλάνο κατά της κυτταρίτιδας!

Ξεκινάμε πλάνο κατά της κυτταρίτιδας!

Βήμα 1ο: Απολέπιση! 

Αν και όλες ξέρουμε πως η μάχη της κυτταρίτιδας δίνεται κάθε μέρα του χρόνου, η αλήθεια είναι πως τον χειμώνα έχουμε μια τάση να τεμπελιάζουμε.

Όμως, καθώς σε λίγες μέρες έρχεται η άνοιξη, και στο γραφείο καταφθάνουν οι νέες θαυματουργές φόρμουλες, καταστρώνουμε ήδη το πλάνο για αρμονική σιλουέτα. Πρώτο και βασικό βήμα, η απολέπιση- και εδώ έχουμε μια ολοκαίνουρια άφιξη από την Κορρές: το Απολεπιστικό Σαπούνι για μασάζ με Kόκκους Φυκιών & Καφεΐνη αυξάνει την ελαστικότητα και τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας, συμβάλλοντας σημαντικά στη δράση κατά της κυτταρίτιδας- και μάλιστα με τον πιο φυσικό τρόπο, καθώς το ποσοστό φυσικού περιεχομένου της σύνεθσης φτάνει το 98%!

korres

Με ενυδατική φυτική γλυκερίνη, το Απολεπιστικό Σαπούνι για μασάζ της Κορρές, βασίζει τη δράση του στο συνδυασμό καφεΐνης –από τις πλέον δημοφιλείς λιποδιαλυτικές ουσίες– με επιλεγμένα ενεργά θαλάσσια συστατικά. Το μείγμα καφεΐνης και εκχυλισμάτων από εξειδικευμένα καφέ φύκια επιταχύνει τη διαδικασία της λιπόλυσης, ενώ η πούδρα κόκκινων φυκιών με υψηλή συγκέντρωση σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, απολεπίζει φυσικά και βοηθά στην αποτοξίνωση της επιδερμίδας. Και ναι, μυρίζει θάλασσα και διακοπές!