Είστε serial kisser;

Είστε serial kisser;

Τότε θα ερωτευτείτε κεραυνοβόλα αυτό το νέο κραγιόν! 

Ονομάζεται Lip Lover, είναι το new entry της σειράς In Love, δίνει χρώμα λάμψη και φροντίδα και μεταμορφώνει τα χείλη με μία κίνηση!

316

Lancôme Lip Lover No 316

Με άλλα λόγια, κάντε χώρο στο νεσεσέρ σας για το νέο εθιστικό προϊόν μακιγιάζ της Lancôme, με υβριδική σύνθεση που συνδυάζει την άνεση ενός lip balm, το εκλεπτυσμένο χρώμα ενός κραγιόν και την κρυστάλλινη λάμψη ενός gloss, χαρίζοντας χείλη για φίλημα!

336

Lancôme Lip Lover No 336

Το Lip Lover έχει στον υπερθετικό βαθμό και τα 3: Χρώμα, με αποχρώσεις εμπλουτισμένες με χρωστικές κραγιόν, natural αλλά και έντονα χρώματα που παραμένουν σταθερά, Λάμψη που κάνει τα χείλη πιο σαρκώδη χάρη στο εξελιγμένο έλαιο σιλικόνης που περιέχει το οποίο κάνει το προϊόν να γλιστράει τέλεια πάνω στα χείλη και να τα ντύνει με την πιο κρυστάλλινη λάμψη, αλλά και Φροντίδα, χάρη στους μαλακτικούς και ενυδατικούς παράγοντες οι οποίοι διατηρούν τα χείλη σούπερ απαλά.

351

Lancôme Lip Lover No 351

Όσο για τη χρωματική γκάμα,στο Lip Lover η Lancôme εξερευνά όλη την γκάμα του ροζ, με 15 αποχρώσεις που χωρίζονται σε 2 οικογένειες: την Basic Chic, με 7 χρώματα από το μπεζ-ροζ έως το ροζ του ροδόξυλου και την Creative Chic, με pop αποχρώσεις (κοραλί, φούξια του φραμπουάζ,βαθύ μωβ κ.α.) που δίνουν μια τολμηρή διάσταση σε κάθε look!