Πότε είναι πιο γοητευτικοί οι άντρες;

Πότε είναι πιο γοητευτικοί οι άντρες;

Το νέο Axe Peace τους αποκαλύπτει αυτό που συζητάμε οι γυναίκες μεταξύ μας!   

Με δυνατό σύνθημα έρχεται το νέο Axe Peace: "Make love not war", αγόρια, γιατί μπορείτε να είστε ακόμα πιο γοητευτικοί και ακαταμάχητοι στα μάτια μας όταν είστε ήρεμοι και, φυσικά, ερωτευμένοι!

Δημιουργημένο από τη διάσημη αρωματοποιό Ann Gottlieb (η οποία έχει συνεργαστεί με τον οίκο Dior και τον Calvin Klein), το νέο Axe Peace είναι ένα ζεστό και αρρενωπό άρωμα, ένα κοκτέιλ από νότες φρέσκου κίτρου, μοσχοκάρυδου και σανταλόξυλου, αυθεντικά γοητευτικό.

Axerange1

Εκτός όμως από τον "χυμό" του, η επικοινωνία του αρώματος Peace είναι βέβαιο ότι θα κεντρίσει για ακόμα μία φορά την προσοχή του κόσμου. Για τη δημιουργία του shortfilm το Axe συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη του Hollywood, Ruppert Sanders ο οποίος ξεδιπλώνει καρέ καρέ μία σειρά από εντυπωσιακές πολεμικές ιστορίες που, όμως, όλες τελειώνουν με μία μαγική σκηνή αγάπης!

Το 2014 έχει κιάλλα νέα για το Axe: οι συσκευασίες του ανανεώνονται, γίνονται πιο εντυπωσιακές και δυναμικές, ενώ και τα υπάρχοντα αρώματα έρχονται ανανεωμένα, με το άγγιγμα της ταλαντούχας αρωματοποιού Ann Gottlieb, ώστε να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και επομένως μεγαλύτερο... "Axe effect"!