7 λόγοι που η Aquasource είναι best seller στην ενυδάτωση!

7 λόγοι που η Aquasource είναι best seller στην ενυδάτωση!

Η Biotherm έχει νέα στοιχεία για την αποτελεσματικότητα της φόρμουλας! 

Λανσαρίστηκε το 1998, άνοιξε ένα δικό της κεφάλαιο στην ενυδάτωση, ανανεώθηκε και το 2014 την βρίσκει στις κορυφαίες επιλογές των beauty addicts στην ενυδάτωση!

Η Aquasource είναι ένα iconic προϊόν της Biotherm και το brand έχει 7 λόγους που θα σας κάνουν να το λατρέψετε:

1. Κάθε μέρα, μια νέα ιστορία αγάπης
Δύο εξαιρετικά συστατικά βρίσκονται στην καρδιά της σύνθεσης: η άκρως αναπλαστική, Μανόζη, ένα φυσικό σάκχαρο που λαμβάνεται από τον πολτό δέντρων και προάγει την ανάπλαση της επιδερμίδας, βελτιώνει την ποιότητά της αλλά και την ικανότητά της να αποθηκεύει υγρασία. Επιπλέον, το Life Plankton επιταχύνει την ανανέωση των επιδερμικών κυττάρων, η οποία είναι βασική για τη διατήρηση της ποιότητας της επιδερμίδας και τη βέλτιστη ενυδάτωσή της.

2 Κάτω από την επιδερμίδα: υγιής κυτταρική οργάνωση
Η Aquasource, που μελετήθηκε για πρώτη φορά in vivo, μεταμορφώνει την επιδερμίδα, προάγοντας την υγιή κυτταρική οργάνωση. Ρυθμίζει το μέγεθος των κερατινοκυττάρων που περιέχονται στην επιφανειακή στιβάδα της επιδερμίδας, την κεράτινη στιβάδα, επιδεικνύοντας καλύτερη ρύθμιση και πιο υγιή οργάνωση της κεράτινης στιβάδας.

3. Η δύναμη της αγάπης

Το ισοδύναμο 5.000 λίτρων ενεργού ιαματικού νερού σε ένα βάζο!

4. Βαθύτερη αγάπη: 48ωρη ενυδάτωση σε βάθος 5 στιβάδων
Λειτουργώντας σαν αληθινός αγωγός νερού, η Aquasource αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις πέντε στιβάδες της επιδερμίδας για 48 ώρες δροσερής ενυδάτωσης.


5. Το τέλειο ζευγάρι: Το αποκλειστικό Life Plankton της Biotherm σε τέλεια συμβίωση με την επιδερμίδα
Κατοχυρωμένη με 12 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, η πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία σύνθεση του Life Plankton, που διατηρείται με FermogenesisTM,μια αποκλειστική βιοτεχνολογική διαδικασία, είναι παρόμοια με τους Φυσικούς Ενυδατικούς Παράγοντες της επιδερμίδας, οι οποίοι αποτρέπουν την απώλεια υγρασίας από την επιφάνειά της. Το βασικό μίγμα μεταλλικών στοιχείων του Life Plankton που περιέχει κάλιο, ασβέστιο, σίδηρο και μαγγάνιο, ζωτικά στοιχεία όπως B2.


6. Το άγγιγμα της αγάπης: τεχνολογία υφής τρισδιάστατου πολυμερούς
Αποτελώντας ένα αναζωογονητικό και εθιστικό προϊόν ανάμεσα σε ζελ και κρέμα, η Aquasource οφείλει τη μοναδική της υφή κρεμώδους ζελ σε ένα πολυμερές που σχηματίζει μια τρισδιάστατη ασπίδα στην επιδερμίδα, για να εγκλωβίζει τα ενεργά συστατικά και να την διατηρεί ενυδατωμένη και απίστευτα λεία για πολλές ώρες.


7. Η εκλεκτή: η Leighton Meester ενσαρκώνει την ιστορία αγάπης της Aquasource
Γοητευμένη από το πρώτο κιόλας άγγιγμα, η Leighton Meester επιδεικνύει τη λαμπερή της επιδερμίδα στη νέα καμπάνια της Aquasource. "Λατρεύω την Aquasource γιατί ενυδατώνει και μαλακώνει στη στιγμή την επιδερμίδα μου τροφοδοτώντας την με δροσερή, ανάλαφρη ενυδάτωση", λέει η ηθοποιός.