Θέλετε λαμπέρα μαλλιά; Πρώτα conditioner μετά σαμπουάν!

Θέλετε λαμπέρα μαλλιά; Πρώτα conditioner μετά σαμπουάν!

Όχι δεν σας κάνουμε πλάκα αλλάζουν όσα ξέραμε μέχρι σήμερα

Μέχρι τώρα όλες γνωρίζαμε ότι η διαδικασία του λουσίματος των μαλλιών ειναι συγκεκριμένη, πρώτα λούζουμε με το σαμουπάν και μετά βάζουμε το conditioner. Αυτή η συνήθεια όπως όλα δείχνουν θα πρέπει να αλλάξει αν θέλουμε να έχουμε πραγματικά λαμπερά μαλλιά.

Αν έχετε λεπτή τρίχα που αμέσως λαδώνει ή γενικότερα είστε απο τις γυναίκες που πρέπει να λούζουν τα μαλλιά τους κάθε μέρα προκειμένου να δείχνουν αφράτα και λαμπερά τότε φαίνεται πως βρήκατε την λύση.

Η Alison Freer είπε να αντιστρέψει τη διαδικασία, δηλαδή πρώτα να βάλει conditioner στα μαλλιά της και μετά να τα λούζει. Τι διαπίστωσε; Ότι τα μαλλιά της ήταν λαμπερά και πολύ όμορφα ακόμα και την επόμενη ημέρα. Όπως είπε κάνει αυτή τη διαδικασία εδώ και μια εβδομάδα και τα " μαλλιά μου δεν τα έχω ξαναδεί τόσο ωραία".

Μάλιστα όπως υποστηρίζει δεν πρόκειται για μια δική της...ανακάλυψη αφού αυτή τη συμβουλή την είχε πάρει το μάτι της και σε κάποιο blog χωρίς όμως να δώσει ιδιαίτερη σημασία, μέχρι που το δοκίμασε η ίδια και είδε τα ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Δεν ξέρω αν σας έπεισε η Alison εγώ πάντως θα το δοκιμάσω άλλωστε δεν έχω να χάσω και τίποτα!

Διαβάστε επίσης:

Extra φροντίδα από την Bobbi Brown; Λέμε ναι!

Κάντε copy: Το Wild χτένισμα της Kirsten Dunst