Αποκτήστε το λαμπερό βλέμμα που ονειρεύεστε!

Αποκτήστε το λαμπερό βλέμμα που ονειρεύεστε!

Η Vichy σας κοιτάζει στα μάτια με τη νέα Idealia Eyes! 

Ρυτίδες, γραμμές αφυδάτωσης, μαύροι κύκλοι, σακούλες... Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορούν να κάνουν την περιοχή των ματιών-και επομένως το βλέμμα μας- να δείχνει κουρασμένη.

Η Vichy επεκτείνει την best seller σειρά φροντίδας Idealia παρουσιάζοντας ένα προϊόν που δρα στοχευμένα στην περιοχή γύρω από τα μάτια: η Idealia Eyes έχει δράση άμεση και σε βάθος. Το Σύμπλοκο DRM-Bright σε συνδυασμό με τη Βιταμίνη Β3 που περιέχει, δρουν κατά των μαύρων κύκλων, η Eperuline και η Βιταμίνη CG έχουν αντιρυτιδική δράση, η Καφείνη δρα αποσυμφορητικά, βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και μειώνει τις σακούλες κάτω από τα μάτια, ενώ το LHA διεγείρει την κυτταρική ανανέωση. Όσο για την άμεση δράση στην επιφάνεια, τα νέα γενιάς μικρομόρια αιχμαλωτίζουν το φως και το διαχέουν έτσι ώστε να "σβήνει" τις σκιές γύρω από τα μάτια καθώς ταυτόχρονα οι blurring παράγοντες καμουφλάρουν τις ατέλειες και κάνουν την επιδερμίδα λεία και ομοιόμορφη.

Η εξαιρετικά αισθησιακή, ενυδατική και δροσερή υφή της Idealia Eyes οφείλεται στον συνδυασμό γλυκερίνης και βούτυρου καριτέ, η απόχρωσή της είναι ελαφρώς ρόδινη και απορροφάται αμέσως ενώ είναι απολύτως κατάλληλη και για ευαίσθητα μάτια αλλά και αν χρησιμοποιείτε φακούς επαφής. Τέλος, ακόμα και η συσκευασία της είναι ειδικά μελετημένη: με το απλικατέρ εφαρμόζετε το προϊόν γύρω απο τα μάτια και κάνετε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί, τονώντας παράλληλα την μικροκυκλοφορία στην περιοχή.