Δείτε τον Karl Lagerfeld να γυρίζει το short film για το νέο του άρωμα!

Δείτε τον Karl Lagerfeld να γυρίζει το short film για το νέο του άρωμα!

Ο Kaiser είναι πανέτοιμος! 

"Είναι πολύ σημαντικό για ένα brand να έχει το δικό του, signature άρωμα" έχει δηλώσει ο Karl Lagerfeld. "Το άρωμα είναι τόσο σημαντικό όσο ένα κομμάτι από μια συλλογή" πρόσθεσε.

Πριν λίγο καιρό ο αγαπημένος designer είχε ανεβάσει teasers σχετικά με τα ελιξίρια που ετοίμαζε (ένα γυναικείο και ένα αντρικό) και επειδή είναι γνωστή η τελειομανία του- αλλά και το ταλέντο του στην εικόνο- δεν μας κάνει εντύπωση που ο ίδιος επιμελήθηκε την διαφημιστική καμπάνια τους.

"Πιστεύω πως ένα άρωμα πρέπει να είναι πολύ αισθησιακό" είπε, όμως προς το παρόν δεν ανοίγει τα χαρτιά του για τις νότες των αρωμάτων. Το μόνο νέο που μόλις κυκλοφόρησε είναι ένα video απο τα γυρίσματα του διαφημιστικού spot που ανέβασε η Fashion Telegraph και κάποιες σχετικές δηλώσεις του Karl Lagerfeld: " Θέλησα οι φωτο να αποτυπώνουν αυτή την άποψή μου. Ότι δεν φοράς ένα άρωμα μόνο για να μυρίζεις όμορφα αλλά γιατί θέλεις να αισθάνεσαι όμορφη ή γοητευτικός. Η Kati Neischer και ο Baptiste Giabiconi ήταν ιδανικοί για αυτό που θέλησα να δείξω. Δεν θα είχα καλύτερη επιλογή από αυτούς τους δύο", πρόσθεσε.

Μέχρι να μάθουμε περισσότερα για τα αρώματα ρίξτε μια ματιά στο backstage video από το shooting.