Top coat για σκιές!

Top coat για σκιές!

Μια έξυπνη ιδέα από τον οίκο Givenchy

Ο Nicolas Degennes, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του οίκου Givenchy, φέρνει την έννοια "Couture" στο μακιγιάζ, με τις σκιές Ombre Couture, οι οποίες περιλαμβάνουν και μια σκιά σε ρόλο top coat!

Κάθε σκιά Ombre Couture αγκαλιάζει το βλέφαρο σαν μια πολυτελής, couture δημιουργία, απλώνεται τέλεια με μια κίνηση και αφήνει πλούσιο αλλά ντελικάτο χρώμα. Μάλιστα, χάρη στην πρωτοποριακή σύνθεσή της μένει σταθερή για ώρες, ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες, χωρίς να "σπάει".

13-Making-of

Η συλλογή περλαμβάνει και την Blanc Satin, μια σκιά-top coat, η οποία έχει την ίδια κρεμώδη υφή αλλά χωρίς χρώμα. Η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με μικροπέρλες λάμψης για ένα glossy, ιριδίζον αποτέλεσμα. Μπορεί να φορεθεί πάνω από το χρώμα ή μόνη της, στην εσωτερική γωνία των ματιών ή κάτω από τα φρύδια, για πιο "ανοιχτό" βλέμμα.

01-OmbreCoutureN1

"Η υφή των Ombre Couture είναι τόσο όμορφη που κάνει την εφαρμογή παιχνίδι" λέει ο Nicolas Degennes. "Προσωπικά προτιμώ να την απλώνω με το δάχτυλο, όμως αν θέλετε απόλυτη ακρίβεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πινέλο. Η ένταση του χρώματος είναι στο χέρι σας, μπορεί να είναι από διακριτικό, σχεδόν διάφανο μέχρι έντονο και βαθύ. Επίσης, μπορείτε να απλώσετε διαφορετικές αποχρώσεις σε layers ενώ υπάρχει και ένα top coat (το Blanc Satin), που δίνει ένα "υγρό", αισθησιακό φινίρισμα. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Ombre Couture και σαν eyeliner απλώνοντάς την με ένα πολύ λεπτό πινέλο", συμπληρώνει.