Το Coco Mademoiselle στο μπάνιο σας!

Το Coco Mademoiselle στο μπάνιο σας!

Το best seller άρωμα του οίκου Chanel αγκαλιάζει τρυφερά το σώμα!

Είναι ένα άρωμα αισθησιακό και φινετσάτο, που συνδυάζει την κομψότητα με την αυθάδεια: έτσι περιγράφει το Coco Mademoiselle ο οίκος Chanel- ένα ελιξίριο που έχει ξεχωρίσει στην υψηλή αρωματοποιία. Μοντέρνο και φρέσκο, αλλά με oriental στοιχεία, με ισχυρό αλλά καθόλου βαρύ χαρακτήρα, το Coco Mademoiselle βρίσκεται ανάμεσα στα best selling αρώματα από την πρώτη χρονιά που λανσαρίστηκε, το 2001.

Σήμερα το διάσημο άρωμα έρχεται με δύο νέες αφίξεις στη σειρά σώματος: το Scented Foam Bath, σε deluxe size, είναι ένα αναζωογονητικό αφρόλουτρο, που ξυπνάει τις αισθήσεις. Μόλις έρθει σε επαφή με το νερό, η ρευστή του φόρμουλα μεταμορφώνεται σε έναν υπέροχο, βελούδινο αφρό που καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα και την αγκαλιάζει με την ντελικάτη ευωδιά του Coco Mademoiselle.

Στη σειρά σώματος μπαίνει επίσης το Gentle Body Exfoliant, ένα υπέροχο απολεπιστικό προϊόν σώματος που απομακρύνει ευγενικά τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με δυο τρόπους: σε νωπη επιδερμίδα, όπου η κρεμώδης υφή του μεταμορφώνεται σε γαλάκτωμα ή σε στεγνή επιδερμίδα για πιο έντονη απολέπιση. Ιδανικά συνδυάστε το με την ενυδατική Moisturizing Body Lotion ή για πιο έντονη θρέψη με την Fresh Body Cream από την σειρά σώματος Coco Mademoiselle.