Gloss Volupte ή αλλιώς: Το νέο gloss του πόθου μας!

Gloss Volupte ή αλλιώς: Το νέο gloss του πόθου μας!

Ανοιξιάτικη, hot άφιξη από τον Yves Saint Laurent! 

Και μόνο η λέξη "Volupte" φέρνει στο μυαλό των beauties μια σειρά από εξαίσια κραγιόν που υπογράφει ο Yves Saint Laurent: Το Rouge Volupte με υφή balm και πλούσιο χρώμα, το Rouge Volupte Shine με κρυστάλλινα χρώματα και ένα μοναδικό blend συστατικών για εντατική φροντίδα στα χείλη και από εδώ και στο εξής το Gloss Volupte, ένα υπέροχο lip gloss!

Ένα "νέκταρ καθαρών χρωμάτων" όπως το περιγράφει ο οίκος, το Gloss Volupte δεν κολλάει παρότι είναι δυο φορές πιο κρεμώδες από ένα κλασικό gloss.Και αυτό, γιατί η φόρμουλά του είναι έτσι μελετημένη ώστε να "λιώνει" στα χείλη και να τα αγκαλιάζει με ένα film εκπληκτικής λάμψης!

Ακόμα και το απλικατέρ του είναι ιδιαίτερο: έχει το σχήμα ενός φιλιού, μελετημένο έτσι ώστε να εφαρμόζει τέλεια στα χείλη, να συγκρατεί ακριβώς την ποσότητα προϊόντος που χρειάζονται και να το απλώνει άψογα. Η πολυτελής συσκευασία του, ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στο χρυσό και το ασημί, και σφραγίζεται από το θρυλικό Cassandra logo, ενώ αποκαλύπτει την απόχρωση του gloss και μαγνητίζει το βλέμμα.

Το νέο Gloss Volupte θα το βρείτε στην Ανοιξιάτικη συλλογή μακιγιάζ του Yves Saint Laurent, σε 2 αισθησιακές αποχρώσεις.