Amy Adams: "Όταν υποδύομαι έναν ρόλο τον ταυτίζω με κάποιο άρωμα"

Amy Adams: "Όταν υποδύομαι έναν ρόλο τον ταυτίζω με κάποιο άρωμα"

Η star αποκάλυψε τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιας

Αυτή ήταν αναμφίβολα η χρονιά της Amy Adams, η οποία απέδειξε πέρα από κάθε αμφιβολία το υποκριτικό της ταλέντο και πως έχουμε πολλά ακόμα να περιμένουμε από εκείνην.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο site της Vogue, η ηθοποιός -και πρόσωπο του αρώματος Eau de Lacoste- μίλησε για τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς αλλά και τον ιδιαίτερο ρόλο που παίζει το άρωμα στη ζωή της.

"Ανάλογα με τη διάθεσή μου μπορεί να φορέσω διαφορετικό άρωμα την ημέρα από τη νύχτα. πριν μερικά χρόνια άρχισα να συνεργάζομαι με τη Lacoste για το άρωμά της και πραγματικά λατρεύω το πόσο ευέλικτο είναι και το ότι αφήνει την αίσθηση της καθαριότητας. Επίσης δεν είναι το άρωμα που θα προσπαθήσει πολύ να αφήσει το αποτύπωμά του- είναι διακριτικό και αυτό μου αρέσει" είπε η Amy Adams.

"Για μένα, το άρωμα θα πρέπει να ταιριάζει με την προσωπικότητα της γυναίκας που το φοράει. Υπάρχουν αρώματα που μου αρέσουν όμως δεν μπορώ να ταυτιστώ μαζί τους. Κάποτε έκανα αυτό το λάθος, φόραγα αρώματα που ήταν διαφορετικά από μένα και μετά σκεφτόμουν: "Ποια προσπαθώ να γίνω;". Ένα άρωμα μπορεί να αλλάξει την προσωπικότητά σου. Το νιώθω όταν δουλεύω πάνω σε ένα ρόλο και μερικές φορές τον συνδέω με ένα άρωμα".

Αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς: "Είμαι φανατική της La Mer. Έχω δοκιμάσει διάφορα άλλα, όμως επιστρέφω στη La Mer γιατί αναδομεί την ξηρότητα του δέρματός μου. Λατρεύω την ενυδατική με χρώμα,μου αρέσουν πολύ της Laura Mercier, της jouer και της Kiehl;s. Επίσης μου αρέσει να παιζω με το μακιγιάζ. Αφού δοκιμάσω ένα προϊον μετά θέλω να αλλάξω και να δοκιμάσω κάποιο καινούριο. Όμως έχω και σταθερές αξίες, όπως την μάσκαρα BADgal Lash της Benefit, που είναι τέλεια για μένα".