Ενυδάτωση πλούσια και... express!

Ενυδάτωση πλούσια και... express!

Με τις νέες αφίξεις της σειράς Aquamilk της Lancaster

«Είμαι ένα άγγιγμα απαλότητας, πρωί και βράδυ. Προσαρμόζομαι σε κάθε εποχή και σε κάθε περίπτωση. Το καλοκαίρι είμαι ανάλαφρη, σχεδόν σαν αφρός. Όταν όμως έρχεται ο χειμώνας σου προσφέρω τη μέγιστη άνεση. Είμαι ένα κοκτέιλ από φυσικά εκχυλίσματα και ενεργά συστατικά, ενώ συνδυάζω αποτελεσματικότητα και απολαυστική υφή. Γίνομαι απαραίτητη στο καθημερινό πρόγραμμα περιποίησης χάρη στα μοναδικά, ενυδατικά στοιχεία που έχω. Είμαι το μυστικό για μια λαμπερή επιδερμίδα, με νεανική όψη. Είμαι το μυστικό ομορφιάς των γυναικών για περισσότερα από 10 χρόνια»!

Έτσι μας "συστήθηκε" η σειρά Aquamilk της Lancaster στο δελτίο τύπου που συνόδεψε τα νέα προϊόντα που μπαίνουν στην γκάμα της. Από την μέρα που πρωτοεμφανίστηκαν μέχρι σήμερα, τα προϊόντα της σειράς Aquamilk βελτιώνονται συνεχώς, ώστε να προσφέρουν τη μέγιστη απόδοση και ευχαρίστηση των αισθήσεων. Η αιτία της επιτυχίας; Μια μοναδική και εύστοχη ονομασία, μαζί με έναν απλό και σημαντικό στόχο, την εξασφάλιση τροφής και ενυδάτωσης της επιδερμίδας για σίγουρη λάμψη και νεανική δροσιά.

Στην καρδιά κάθε φόρμουλας βρίσκονται 3 πολύτιμα συστατικά: το Μέλι, που βοηθά την επιδερμίδα να διατηρήσει τα μέγιστα φυσικά επίπεδα ενυδάτωσης ενώ εμποδίζει την υγρασία να "διαφύγει" από την επιφάνεια του δέρματος, το Ρύζι το οποίο, με τη μοναδική του δύναμη ενισχύει την ενδοκυτταρική δομή της επιδερμίδας, πηγή σύσφιξης και ελαστικότητας και το Γάλα Καρύδας, διάσημο για την ιδιότητά του να αιχμαλωτίζει και να συγκρατεί το νερό στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας.

Τρία νέα προϊόντα μπήκαν από αυτό το μήνα στη σειρά Aquamilk: η Comforting Body Cream, για μοναδική αίσθηση άνεσης και ευεξίας από την κορυφή μέχρι τα νύχια, η Moisturizing Shower Cream μια κρέμα για το ντους, που δίνει μοναδική αίσθηση καθαριότητας και ευεξίας και το Aquamilk Lip Balm ένα έξτρα ενυδατικό balm, που επαναφέρει τον αισθησιασμό στα χείλη με μία κίνηση!