Ενεργοποιητής νεότητας για τα μάτια!

Ενεργοποιητής νεότητας για τα μάτια!

Ένα νέο, επαναστατικό προϊόν φροντίδας από τη Lancome!

Είναι γνωστό πως μία από τις βασικές ζώνες όπου πρωτοεμφανίζονται τα σημάδια κούρασης είναι η ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών.

Όταν μάλιστα αρχίσουν να συσσωρεύονται, τότε μετατρέπονται με μαθηματική ακρίβεια σε σημάδια πρόωρης γήρανσης- όμως τώρα είναι στο χέρι σας να μην το επιτρέψετε να συμβεί! Η Lancome δημιούργησε μια φόρμουλα με στοχευμένη δράση στη συγκεκρικένη αιτία, το Advanced Genifique Yeux. Εμπνευσμένη από τη γονιδιωματική και πρωτεομική έρευνα αιχμής της Lancôme, αυτή η κρέμα ματιών συνδυάζει την πιο εξελιγμένη οπτική τεχνολογία με ένα μίγμα ενεργών συστατικών κατά της κούρασης, τα οποία επιλέχθηκαν ειδικά για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Συκεκριμένα, σε συνδυασμό με την εντατική αντιγηραντική της δράση, η Advanced Genifique Yeux ενσωματώνει την πλέον προηγμένη οπτική τεχνολογία:
- Ελαστομερή νέας γενιάς προσφέρουν ισχυρό αποτέλεσμα soft-focus, ώστε να "καλύπτουν" τις γραμμές και ρυτίδες. Επιπλέον, αυτά τα συστατικά υψηλής τεχνολογίας προσφέρουν ματ όψη και απαλό πουδρέ αποτέλεσμα.
- Ένα κοκτέιλ μικρομορίων διαφόρων σχημάτων διαχέει το φως, χαρίζοντας φωτεινή και ματ όψη, προκειμένου να μειώνει άμεσα τα σημάδια κούρασης και να κάνει την περιοχή των ματιών να δείχνει πιο νεανική και λεία.

Επιπλέον, η αποτελεσματικότητα της Advanced Genifique Yeux συνδυάζεται με την πιο ανάλαφρη υφή: ένα αισθησιακό κρεμώδες ζελ που απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα, για να δημιουργεί μια μοναδική αίσθηση σφριγηλότητας και προστασίας, φρεσκάδας και απαλότητας.

Μέσα σε 1 εβδομάδα, οι μαύροι κύκλοι μειώνονται έως και 60% ενώ σε 4 εβδομάδες, τα σημάδια της κούρασης μειώνονται αισθητά και τα μάτια σας θα δείχνουν ξεκούραστα, όπως μετά από μια νύχτα καλού ύπνου!