Ο Marc Jacobs φέρνει την Άνοιξη!

Ο Marc Jacobs φέρνει την Άνοιξη!

Με τις νέες συλλεκτικές εκδόσεις 2 best selling αρωμάτων του! 

Ξέρεις πως η σεζόν έχει ξεκινήσει από τη στιγμή που θα λάβεις στο mail σου την νέα αρωματική έμπνευση του Marc Jacobs.

Αυτή τη σεζόν, λοιπόν, το genius σχεδιαστής μας δίνει δύο πολύ ενδιαφέρουσες παραλλαγές- τις Delight Editions- πάνω σε 2 αρώματα που λάτρεψαν οι beauty addicts από τη στιγμή που λανσαρίστηκαν. Το Daisy Marc Jacobs Delight Eidition είναι ένα λαμπερό μπουκέτο από φρεσκοκομμένα λουλούδια, μια έκρηξη από άνθη κυδωνιοήυ και φρέζιας που φλερτάρουν με τραγανό μήλο. Η καρδιά του αρώματος παραδίδεται στην ευωδιά της ίριδας, της γαρδένιας και της πεόνιας, ενώ μας περιμένει μια ζεστή αγκαλιά από μόσχο, ξύλο κέδρου και σανδαλόξυλο.

marc2

Στο Daisy Eau So Fresh Delight Edition, πρωταγωνιστούν πλούσια αρώματα φρούτων και λουλουδιών, που δένουν γλυκά με σπιρτόζικο σαγκουίνι, ροζ πιπέρι και λευκό τσάι. Στην καρδιά συναντάμε τη γλύκα της βιολέτας, το ταϊτινό tiare και το βατόμουρο ενώ στη βάση έρχεται ο μόσχος, το κεχριμπάρι και τα βελούδινα φύλλα αχλαδιάς να παρατείνουν την αρωματική απόλαυση.

Όσο για τα μπουκάλια τους, παιχνιδιάρικα και λαμπερά, κάνουν αισθητή την παρουσία τους με τα έντονα χρώματα, ζεστές και ψυχρές αποχρώσεις του μπλε, του φούξια και του πράσινου που ανθίζουν μαζί με τις αγαπημένες, χαρακτηριστικές μαργαρίτες των Daisy!