Vichy Dermablend: Έγινε compact!

Vichy Dermablend: Έγινε compact!

Makeup και πούδρα μαζί, για απόλυτη κάλυψη! 

Από την πρώτη στιγμή που λανσαρίστηκε, το Dermablend αγαπήθηκε από τις γυναίκες γιατί άλλαξε τα δεδομένα στο make-up υψηλής κάλυψης! Ιδανική και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες, η υποαλλεργική σύνθεσή του φροντίζει σε βάθος την επιδερμίδα, την προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου μαζί με υψηλή κάλυψη.

Τώρα το Dermablend έρχεται σε μορφή compact κρέμας, ακόμα πιο καλυπτική όμως εντυπωσιακά ανάλαφρη. Η σύνθεσή του είναι «οργανωμένη» σε τρισδιάστατα δίκτυα και εμπλουτισμένη με μη λιπαρά έλαια που ενισχύουν την άνεση και διευκολύνουν την εφαρμογή. Το αποτέλεσμα είναι μια εύπλαστη υφή που ακολουθεί τις κινήσεις του προσώπου προσδίδοντας μοναδική ομοιομορφία.

Για το Dermablend Compact επιλέχθηκαν ειδικές χρωστικές που προσφέρουν ακόμη πιο φυσικές αποχρώσεις καθώς και μικρο-πέρλες για άμεση λάμψη. Εσείς απλά "χτίζετε" το βαθμό κάλυψης, ανάλογα με τις στρώσεις που θα απλώσετε, χωρίς το αποτέλεσμα να «βαραίνει» την επιδερμίδα σας! Στα plus, είναι ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα, πολύτιμα πλεονεκτήματα τώρα που ο υδράργρυος αρχίσει να ανεβαίνει!