Η ξηρή επιδερμίδα έχει το βάλσαμό της!

Η ξηρή επιδερμίδα έχει το βάλσαμό της!

Νέα φόρμουλα ενυδάτωσης και θρέψης από τη Chanel

Η καμέλια δεν είναι απλά ένα φινετσάτο λουλούδι. Κρύβει και μια μοναδική δύναμη, καθώς ανθίζει στην καρδιά του χειμώνα! Η καμέλια, το σύμβολο του οίκου Chanel, πρωταγωνιστεί στη σειρά Hydra Beauty η οποία τώρα εμπλουτίζεται με μια νέα φόρμουλα για την ξηρή επιδερμίδα: η Hydra Beauty Nutrition προσφέρει απαλότητα, ανακούφιση και φροντίδα μεσα από μια πλούσια, κρεμώδη και ταυτόχρονα δροσερή φόρμουλα που απορροφάται αμέσως.

Με το που έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση ενώ παράλληλα ενισχύει τον μηχανισμό που συγκρατεί την υγρασία στο δέρμα. Το εκχύλισμα από σπόρους καμέλιας σε συνδυασμό με το έλαιο αυτού του μοναδικού άνθους αποκαθιστούν την υδρολιπιδική ισορροπία, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να ανακτά την απαλότητα και την ελαστικότητά της, να ενισχύεται η άμυνά της και παράλληλα να μένει προστατευμένη από τους οξειδωτικούς παράγοντες χάρη στο εκχύλισμα από μπλε τζίντζερ που περιέχει.

Όσο για την ευωδιά της, διακριτική και αναζωογονητική, αγκαλιάζει τις αισθήσεις με τον τρυφερό, αναζωογονητικό χαρακτήρα της.