Το Kouros του Yves Saint Laurent έγινε ανοιξιάτικο!

Το Kouros του Yves Saint Laurent έγινε ανοιξιάτικο!

Ήρθε η νέα εκδοχή του διάσημου αντρικού αρώματος

Διαχρονικό σύμβολο αρρενωπότητας, το Kouros του Yves Saint Laurent αποκαλύπτει μια διαφορετικό του διάσταση αυτή τη σεζόν και ακτινοβολεί ηλιόλουστες νότες και αγκαλιάζει την επιδερμίδα με μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.

Με λιγότερες νότες δέρματος και περισσότερες νότες ξύλου, το θρυλικό chypre άρωμα γίνεται ανοιξιάτικο και μεταμορφώνεται σε μια αρμονία εσπεριδοειδών-chypre-ξύλου. Το Kouros Energizing Eau de Toilette αποπνέει σπινθηροβόλες νότες περγαμόντου, οι οποίες αναδεικνύονται με μια ιδέα από αλδεύδες και αστεροειδή γλυκάνισο. Αυτή η νότα κορυφής συμπληρώνεται με γεράνι και νότες που αποδίδουν μοναδικά την θαλασσινής αύρας και τον ήλιο του καλοκαιριού ενώ στη βάση του βρίσκουμε πατσουλί και μια ελαφριά αρμονία δέρματος η οποία φωτίζεται με λιβάνι και κέδρο της Βιρτζίνια.

Το χαρακτηριστικό μπουκάλι του παραπέμπει στην εικόνα ενός ελληνικού ναού και διακοσμείται με λεπτομέρειες που θυμίζουν τα ψηφιδωτά πλακίδια των ελληνικών ιαματικών λουτρών. Μέσα από το διάφανο γυαλί φαίνεται ξεκάθαρα το μπλε άρωμα, σαν κρυστάλλινο νερό που τονώνει το σώμα, σαν την αίσθηση που αφήνει το νέο Kouros Energizing Eau de Toilette.