Ξεχάστε την κιτρινίλα στο ξανθό!

Ξεχάστε την κιτρινίλα στο ξανθό!

Με μία κίνηση μετά το λούσιμο! 

Η κιτρινίλα και το ξεθώριασμα είναι οι δύο χειρότεροι εχθροί του ξανθού. Όμως η Garnier βρήκε τη λύση για να "κλειδώσετε" το ξανθό χρώμα όσο περισσότερο γίνεται, με ένα Conditioner νέας γενιάς ειδικά μελετημένο για την περίπτωση.

Το νέο Fructis Color Resist Blond Booster έχει μωβ χρωστικές ουσίες που εξουδετερώνουν τους κίτρινους τόνους, δίνουν ένα καθαρό ξανθό χρώμα από το πρώτο λούσιμο και ενισχύουν τη λάμψη των μαλλιών.

Το Conditioner Blond Booster έχει αναπτυχθεί σαν μια κρέμα gel με μαλακτικούς και περιποιητικούς παράγοντες ενώ ταυτόχρονα δρα ως μια άμεση "βαφή" με ενεργά μωβ χρωστικά. Έχει το πλεονέκτημα να μην καταστρέφει την τρίχα και να μην είναι χημική θεραπεία: τα χρωστικά εναποτίθενται γύρω από την ίνα της τρίχας και την βάφει ώστε να εξουδετερώσει την κιτρινίλα και την ίδια στιγμή να θρέψει τα μαλλιά. Για να αποφύγετε τις αλλεργικές αντιδράσεις, είναι απαραίτητο να κάνετε ένα αλλεργικό τεστ 48 ώρες πριν από κάθε χρήση του προϊόντος. Προτείνεται να φοράτε γάντια για να προστατεύσετε τα χέρια σας κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους ξανθών, από φυσικό σε βαμμένο και λευκό - ξανθό, και το αποτέλεσμα διαρκεί έως 2-3 λουσίματα.