Οι 3 αρωματοποιοί του νέου αντρικού Fendi μιλούν για το άρωμά τους!

Οι 3 αρωματοποιοί του νέου αντρικού Fendi μιλούν για το άρωμά τους!

Στην καρδιά του Fan di Fendi Pour Homme Assoluto

Ποιος καλύτερος τρόπος να μιλήσεις για ένα άρωμα, παρά μέσα από τα λόγια του δημιουργού του. Στο νέο αντρικό άρωμα του οίκου Fendi 3 σπουδαίες "μύτες"- οι Francois Demachy, Delphine Lebeau και Benoit Lapouza- ένωσαν το ταλέντο τους και δημιούργησαν ένα ελιξίριο ξεχωριστό, με έντονη προσωπικότητα.

Δείτε πώς περιγράφουν οι ίδιοι το Fan di Fendi Pour Homme Assoluto σε συνέντευξή τους:

1. Με ποιον τρόπο, οι νότες του νέου αντρικού αρώματος αντανακλούν το brand Fendi;

Όπως σε κάθε άρωμα του οίκου, χρησιμοποιήσαμε τα πιο εκλεκτά συστατικά από την Ιταλία και άλλα μέρη του κόσμου, πάντα υψηλής ποιότητας. Και με αυτά δημιουργήσαμε ένα μοντέρνο άρωμα.

2. Πώς δουλεύετε με διαφορετικές νότες από την ίδια "οικογένεια" και καταφέρνετε να κρατήσετε τον ξεχωριστό χαρακτήρα τους;

Σε αυτό το άρωμα αναδείξαμε τα πιο έντονα στοιχεία, αυτά που είχαν την πιο πλούσια και αισθησιακή προσωπικότητα- και παρόλα αυτά κρατήσαμε τον χαρακτήρα του Fan di Fendi Pour Homme.

3. Πώς θα περιγράφατε το άρωμα;

Έχει δυνατή, ιδιαίτερα έντονη προσωπικότητα, είναι πλούσιο και ταυτόχρονα έχει μια κομψή φυσικότητα. Είναι ένα woody carnal άρωμα.

4. Ποια είναι η διαφορά του από το Fan di Fendi pour Homme;

Και τα δύο είναι έντονα εθιστικά. Είναι κομψά, με μοναδική υπογραφή. Το Fan di Fendi Pour Home έχει woody aromatic χαρακτήρα ενώ το νέο μας άρωμα είναι περισσότερο oriental. Ανοίγει με έντονα πικάντικες νότες, στην καρδιά του έχει δυνατά ξύλα και στη βάση (ενώ ακόμα αισθάνεσαι τις νότες κορυφής) έρχεται ένα πλούσιο κοκτέιλ από κεχριμπαρένιες νότες. Πάντως όλα του τα συστατικά έρχονται από oriental, ξυλώδεις "οικογένειες".

5. Μπορείτε να το περιγράψετε με 3 λέξεις;

Είναι ένα άρωμα με ιδιαίτερη, αισθησιακή κομψότητα. Ένα άρωμα για τον άντρα που γοητεύει.