Ένα... Extraordinary έλαιο για το πρόσωπό σας!

Ένα... Extraordinary έλαιο για το πρόσωπό σας!

Μόλις ήρθε και έχει την υπογραφή της L'Oréal Paris

Το έλαιο έχει μπει για τα καλά στη ζωή των beauty addicts και με το σπαθί του! Από την κορυφή μέχρι τα νύχια, υπάρχουν πλέον απίστευτα εξελιγμένες φόρμουλες, με ιδανική, μεταξένια υφή που προσφέρουν εξαιρετική φροντίδα!

Ένα μικρό αριστούργημα σε μορφή ελαίου ήρθε μόλις από την L'Oréal Paris με αποστολή να ξαναδώσει στην επιδερμίδα μας τη χαμένη της φωτεινότητα, μαζί με την πιο θρεπτική και αναζωογονητική φροντίδα. Το Extraordinary Oil είναι μια τελετουργία ομορφιάς, ένα πολύτιμο έλαιο που προσφέρει μια πολυαισθητηριακή εμπειρία και μεταμορφώνει την επιδερμίδα.

Οκτώ αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται από την αρχαιότητα στην αρωματοθεραπεία επιλέχθηκαν από τους επιστήμονες της L'Oreal Paris, ειδικά για τις ιδιότητές τους, και συνδυάστηκαν έτσι ώστε να προσφέρουν και να αλληλοσυμπληρώσουν τις ιδιότητές τους, δημιουργώντας το ιδανικό προϊόν για κάθε τύπο επιδερμίδας, σε κάθε ηλικία: Το αιθέριο έλαιο Λεβάντας, είναι πλούσιο σε λιναλοόλη και οξικό λιναλυλεστέρα, συστατικά ιδιαίτερα χρήσιμα για την προστασία της επιδερμίδας από το οξειδωτικό στρες και τις ελεύθερες ρίζες, το αιθέριο έλαιο Λεβαντίνης (μια ποικιλία της λεβάντας) έχει δείξει σε μελέτες in vitro ότι ενεργοποιεί τη σύνθεση της ελαστίνης και του κολλαγόνου ΙΙΙ, τo αιθέριο έλαιο φλοιού Πορτοκαλιού, παρουσιάζει ενδιαφέρουσες αντιγηραντικές ιδιότητες ειδικά σε σχέση με τη φωτογήρανση, το αιθέριο έλαιο Χαμομηλιού έχει καταπραϋντικές ιδιότητες, τo αιθέριο έλαιο Τριαντάφυλλου είναι διάσημο για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες όπως επίσης για τη βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας, τα αιθέρια έλαια Δενδρολίβανου, Μαντζουράνας και Γερανιού, επιλέχθηκαν για τις καταπραϋντικές και αντιμικροβιακές τους ιδιότητες οι οποίες τα κάνουν κατάλληλα ακόμα και για μεικτές ή λιπαρές επιδερμίδες.

Το Extraordinary Oil για το πρόσωπο μπορείτε να το φορέσετε πρωί ή/και βράδυ, έχει ένα υπέροχο αναζωογονητικό άρωμα και τόσο "δουλεμένη" υφή που απορροφάται σε δευτερόλεπτα! Και αν διστάζετε να το δοκιμάσετε, επειδή η επιδερμίδα σας έχει τάση για λιπαρότητα, δείτε τι έχει να πει η guru της περιποίησης της επιδερμίδας και global facialist της L'Oreal Paris: " Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι η λιπαρή επιδερμίδα δεν χρειάζεται το λάδι. Ορισμένα έλαια μάλιστα, είναι χρήσιμα για όλους τους τύπους επιδερμίδας καθώς έχουν την ικανότητα να αντισταθμίζουν την ανισορροπία. Απλώς εφαρμόστε τη σωστή ποσότητα στις σωστές περιοχές του προσώπου".