Ήρθαν τα αρώματα του Karl Lagerfeld!

Ήρθαν τα αρώματα του Karl Lagerfeld!

Τα κοκτέιλ του Kaiser είναι εθιστικά! 

''Αγαπώ το άρωμα. Έχω δουλέψει με αρώματα στο παρελθόν και είμαι ενθουσιασμένος που σήμερα λανσάρω δύο νέα κοκτέιλ. Το άρωμα είναι κάτι σαν μόδα για τη μύτη...'' λέει ο Karl Lagerfeld για τις νέες αρωματικές δημιουργίες του που ήρθαν στην Ελλάδα.

Karl Women Bottle

Περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, ο Karl απεικόνισε τη μόδα σε μια εμφάνιση, σε μια συμπεριφορά, σε ένα θεσμό. Τα δυο νέα αρώματά του απηχούν την ζωηράδα του στυλ του ενώ συγχρόνως μεταφέρουν την εκλεπτυσμένη κομψότητα και τον κλασικισμό με έμφαση στη σύγχρονη τάση.

Το γυναικείο Eau de Parfum βασίζεται σε αντιθέσεις. Στην κορυφή ανοίγει με μια έκρηξη φρέσκου λεμονιού, που ενισχύεται από βελούδινο ροδάκινο και ένα γεμάτο μπουκέτο από τριαντάφυλλα, μανόλιες και plumeria ενώ στις ισχυρές, βαθιές, ξυλώδεις νότες της βάσης πρωταγωνιστεί ο μόσχος. Στo Eau de Toilette για τον άνδρα, ο αρωματοποιός Jean-Christopher Herault πήρε σαν βάση σε μια αρωματική φτέρη. Διαχρονικό και ταυτόχρονα άκρως μοντέρνο, το άρωμα διαθέτει λεβάντα και ξύσμα από μανταρίνι που ενισχύεται με τραγανό μήλο και φύλλα βιολέτας. Δελεαστικό και αισθησιακό, το άρωμα τελειώνει με ξυλώδεις, πικάντικες νότες από σανταλόξυλο και ένα μείγμα από κεχριμπάρι, που του προσδίδει μια ζωηρή και κομψή αίσθηση.

Όσο για τον σχειδασμό του μπουκαλιού ο Karl Lagerfeld εξηγεί το concept πίσω από το αποτέλεσμα: ''Η αισθητική του μπουκαλιού είναι ταυτόχρονα υψηλής τεχνολογίας και κλασική. Θεωρώ πως τώρα είναι η σωστή στιγμή. Ένα άγγιγμα υψηλής τεχνολογίας και μια αφή κλασικού γυαλιού για ένα εξαιρετικά διαμορφωμένο μπουκάλι.''

Karl Men Bottle

Το καθαρό γυαλί που χρησιμοποιήθηκε για το γυναίκειο EDP και το μαύρο γυάλινο μπουκάλι το οποίο χρησιμοποιήθηκε για το ανδρικό EDT είναι και τα δυο γεωμετρικά ακριβή και προβάλλουν το όνομα του Karl σφραγισμένο με ασημί γράμματα. Αυτή η συμμετρία διακόπτεται μόνο από τη γραφιστική λάξευση στη βάση των μπουκαλιών. Όπως και το κολάρο από το αγαπημένο πουκάμισο του Karl, ένα μεγάλο μεταλλικό δακτυλίδι στέκεται κάτω από τα πώματα των μπουκαλιών, τα οποία είναι χαραγμένα με την εμβληματική σιλουέτα του σχεδιαστή. Το χαραγμένο δαχτυλίδι από χάλυβα θυμίζει τα αξεσουάρ της μάρκας- αν μη τι άλλο, αυτά τα κοκτέιλ είναι απόλυτα Lagerfeld!