Les 4 Ombres: Γιατί θα λατρέψετε τις νέες παλέτες σκιών της Chanel!

Les 4 Ombres: Γιατί θα λατρέψετε τις νέες παλέτες σκιών της Chanel!

Ένα ακόμα αντικείμενο πόθου από τον αγαπημένο γαλλλικό οίκο! 

Το 1982, η Chanel λανσάρει την παλέτα Les 4 Ombres, ένα προϊόν μακιγιάζ που στο πέρασμα του χρόνου καθιέρωσε την πρωτοκαθεδρία του στην λίστα με τα διαχρονικά αγαπημένα των beauty addicts.

Σήμερα, η παλέτα έρχεται ανανεωμένη, με φόρμουλα που σας δίνει ακόμα περισσότερες δυνατότητες να απογειώσετε το μακιγιάζ των ματιών σας, με μια συλλογή εμπνευσμένη από το iconic tweed.

Ακριβώς όπως το tweed jacket μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, έτσι και η νέα Les 4 Ombres μπορεί να γίνει ο μπαλαντέρ στο μακιγιάζ σας: χρώματα, αντιθέσεις και εφέ συναντιούνται σε αυτό το υπέρκοψο προϊόν και εσείς δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς της φαντασία σας!

Όσον αφορά στην φόρμουλα, η νέα, απαλή και long lasting υφή της κάθε σκιάς κάνει την εφαρμογή ακόμα πιο εύκολη, προσφέρει εντυπωσιακά εφέ και ένταση, ακόμα και τους πιο απαλούς τόνους. Οι εξαιρετικά πλούσιες χρωστικές της γλιστρούν στο βλέφαρο και ντύνουν το βλέμμα με υπέροχα, λαμπερά χρώματα που κάνουν τέλειο blend μεταξύ τους. Οι έντονοι τόνοι έχουν μοναδικό βάθος ενώ οι σατινέ κάνουν statement ενώ παραμένουν διάφανα λαμπεροί, με ιριδίζον ή μεταλλικό αποτέλεσμα.

Κάθε αρμονία Les 4 Ombres περιλαμβάνει ένα ζευγάρι αποχρώσεων που κάνουν contrast μεταξύ τους: οι σκούρες δίνουν ένταση και βάθος στο βλέμμαενώ οι ανοιχτόχρωμες δίνουν λάμψη και "ανοιγουν" το βλέμμα. Θα τις βρείτε σε 8 μοντέρνους χρωματικούς συνδυασμούς.