#InstagramNails: Το πιο συγκλονιστικό μανικιούρ που εχετε δει και πώς να το κάνετε!

#InstagramNails: Το πιο συγκλονιστικό μανικιούρ που εχετε δει και πώς να το κάνετε!

Tips από την μανικιουρίστ της Alessandra Ambrosio! 

Παραδοσιακά, το Coachella Festival μας δίνει ιδέες για τα ανοιξιάτικα/καλοκαιρινά looks και η αλήθεια είναι πως φέτος την παράσταση έκλεψαν τα statement manicures- με κορυφαίο αυτό το υπερφανταστικό mani της Alessandra Ambrosio με prints που θυμιζουν φωτό από το Malibu στο Instagram!

malibu1

Η nail expert, Stephanie Stone που το δημιούργησε, χρησιμοποίησε τα nail wraps "What Filter Should I Use?" της NCLA (μπορείτε να ατα αγοράσετε online εδώ). "Λατρεύω την vintage χρωματική παλέτα τους και το μαύρο περίγραμμα γύρω από κάθε νυχι που έχουν αυτά τα wraps" λέει η μανικιουρίστ. "Επίσης λατρεύω που μπορεί να το κάνει κάθε γυναίκα μόνη της, χωρίς να χρειάζεται κάποιον nail artist για να δημιουργήσει αυτά τα σχέδια.

Η Alessandra ήθελε ένα fun μανικιούρ για την εμφάνισή της στο φεστιβάλ, το οποίο θα κρατούσε όλη την εβδομάδα. Αυτά τα wraps όχι μόνο ταίριαξαν τέλεια στην εμφάνισή της αλλά επίσης μένουν σταθερά για πολλές μέρες και δεν ξεφλουδίζουν" είπε η Stephanie Stone και εξήγησε πώς θα εφαρμόσετε τέλεια τα nail wraps: "Περάστε κάθε νύχι σας με βαμβάκι βουτηγμένο σε οινόπνευμα ώστε να είναι απόλυτα ματ και περάστε μια στρώση base coat. Μετά, τοποθετήστε το wrap, λιμάρετε ό,τι περισσεύει γύρω από την περιφέρεια του νυχιού και περάστε μία στρώση διάφανο top coat για έξτρα διάρκεια"- τόσο απλό!