Αυτό το προϊόν λάμψης φοράνε τα μοντέλα στα fashion shows!

Αυτό το προϊόν λάμψης φοράνε τα μοντέλα στα fashion shows!

Μια φόρμουλα που δοκιμάστηκε στα catwalks του Παρισιού! 

Αυτή τη σεζόν, ο οίκος Dior υπογράφει ένα εξειδικευμένο primer που δίνει boost στη φυσική λάμψη της επιδερμίδας μας με μία κίνηση.

maximizer1

Το Glow Maximizer προσφέρει στην επιδερμίδα διάχυτο φως, χωρίς να δημιουργεί γυαλάδα ή ιριδισμούς. Είναι εμπνευσμένο από τους ανακλαστήρες των κινηματογραφικών πλατώ και η αδιόρατη υφή του περιέχει μόρια νέας γενιάς που μοιάζουν με καθρέφτες, τα οποία φωτίζουν άμεσα το πρόσωπο, σμιλεύουν τα χαρακτηριστικά και διορθώνουν τις χρωματικές ατέλειες. Οι μαύροι κύκλοι μειώνονται και η επιδερμίδα δείχνει φυσικά φωτεινή.

Πώς μπορείτε να το φορέσετε: Ως ενισχυτικό λάμψης, αναμειγνύοντας μια ποσότητα σε μέγεθος μπιζελιού με το fond de teint σας και εφαρμόζοντας μια ελαφριά στρώση σε καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα με φορά προς τα έξω και προς τα πάνω. Ή, αν θέλετε να "σμιλέψετε" το σχήμα του προσώπου σας, απλά ταμπονάρετε μια μικρή ποσότητα του Glow Maximizer πάνω από το μακιγιάζ, στις περιοχές που επιθυμείτε να δώσετε φως, όπως είναι το μέτωπο, η γέφυρα της μύτης και τα ζυγωματικά.

Το ενισχυτικό λάμψης