10 έξυπνοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε το καλοκαιρινό ξηρό λάδι της Roger & Gallet!

10 έξυπνοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε το καλοκαιρινό ξηρό λάδι της Roger & Gallet!

Το υπέροχο Huile Sublime επιστρέφει ανανεωμένο! 

Και αυτό το καλοκαίρι για την φροντίδα της επιδερμίδας και των μαλλιών μας, η Roger & Gallet προτείνει το best seller έλαιο Huile Sublime που έρχεται με ανανεωμένη σύνθεση!

Το πολυαγαπημένο ξηρό λάδι θρέψης και ενυδάτωσης για το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά, έχει 96% φυτική σύνθεση, η υφή του είναι σχεδιασμένη για όλους τους τύπους επιδερμίδας ώστε να απορροφάται άμεσα, το τονωτικό του άρωμα ξυπνάει τις αισθήσεις ενώ αγκαλιάζει το σώμα με μια απολαυστική σατινέ αίσθηση και λάμψη. Στην καρδιά του κλείνει 8 πολύτιμα φυτικά έλαια: Τριαντάφυλλου για αναζωογόνηση και βαθειά ενυδάτωση, Αμυγδάλου για απαλότητα, Καμέλιας για ελαστικότητα, Macadamia για θρέψη, Argan για πρόληψη της ξηρότητας, Χαμομηλιού για προστασία, Σησαμέλαιο για ενυδάτωση, Αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού για τόνως αλλά και βιταμίνη Εγια αντιοξειδωτική δράση!

Και, επειδή το Huile Sublime είναι ένα multitask προϊόν, δείτε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε:

1. Στο ντους: Προσθέστε λίγες σταγόνες λάδι στο αφρόλουτρο για πλούσια θρέψη

2. Ως λοσιόν σώματος: Χρησιμοποιήστε τα λάδι R&G μετά το ντους σε νωπή επιδερμίδα για γρήγορή εφαρμογή ή σε στεγνή για πιο βαθειά θρέψη
3. Μετά τη θάλασσα/πισίνα: Για λεία, λαμπερή επιδερμίδα
4. Ξηρές φτέρνες-πόδια & αγκώνες: πριν τον ύπνο εφαρμόστε λάδι R&G με κυκλικές κινήσεις και φορέστε βαμβακερές κάλτσες

5. Στο πρωινό χτένισμα εφαρμόστε μικρή ποσότητα λαδιού R&G για καλύτερο έλεγχο. Δε λαδώνει!
6. Ως leave in conditioner. Καθημερινή εφαρμογή σε στεγνά μαλλιά, τα προστατεύει από το κρύο ή ζέστη & τον αέρα (και το πιστολάκι)

7. Ως μάσκα μαλλιών: Μετά το λούσιμο εφαρμόστε μικρή ποσότητα λαδιού R&G και τυλίξτε τα με μια (ζεστή) πετσέτα. Δε χρειάζεται να ξέβγαλμα!
8. Στnν παραλία/πισίνα για να τιθασεύσετε τα μαλλιά σας
9. Μπούκλες- τις αναδεικνύει και χαρίζει λάμψη στα ίσια μαλλιά

10. Στο πρόσωπο, χρησιμοποιήστε το τη νύχτα όπως τη κρέμα νυκτός για θρέψη. Μικρή ποσότητα με κυκλικές κινήσεις μασάζ στο πρόσωπο