Η Cacharel φέρνει το καλοκαίρι!

Η Cacharel φέρνει το καλοκαίρι!

Με τα συλλεκτικά και δροσερά Amor Amor και Noa! 

Καλοκαιρινά αρώματα που θυμίζουν χαλάρωση κάτω από τον ήλιο, αναζωογονητικές βουτιές, τη γλύκα των ώριμων φρούτων ή την απόλαυση ενός δροσερού cocktail στην παραλία...

Η Cacharel φέρνει την δική της ευωδιαστή εκδοχή του καλοκαιριού μέσα από τις συλλεκτικές εκδόσεις των αρωμάτων Amor Amor και Noa. Αυτά τα δύο θρυλικά αρώματα επανερμηνεύονται με μια λαμπερή νότα εσπεριδοειδών και έρχονται στην καλοκαιρινή βερσιόν τους, σαν δροσιστική βουτιά σε πισίνα.

Στο Amor Amor L'Eau, νότες γκρέιπφρουτ φλερτάρουν με νότες από φίνο γιασεμί και τριαντάφυλλο, ενώ η βανίλια και το musk δίνουν βάθος στο άρωμα. Το μπουκάλι και η συσκευασία του δημιουργούν μια δυναμική ένταση ανάμεσα στη δροσιά και την ακτινοβόλο ενέργεια. Η απαλή και φυσικά πράσινη συμφωνία που βασίζεται στο νερό, μεταφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας ενώ το ροζ χαρίζει μια ζεστή και νεανική ενέργεια.

NOA

Το Noa L'Eau είναι ένα κομψό και λαμπερό άρωμα, ιδανικό για τις καλοκαιρινές ημέρες. Φρουτώδεις νότες κορυφής, πράσινου μήλου και ανθών φραγκοστάφυλλου ανοίγουν το κοκτέιλ με την φρεσκάδα τους, η λουλουδάτη καρδιά του αρώματος ανθίζει γύρω από νότες παιώνιας και μιας συμφωνίας γιασεμιού καθώς αποκαλύπτει τον αισθησιασμό της συμφωνίας λευκού musk. Το μπουκάλι θυμίζει τιρκουάζ και μπλε νερά. Η διαφάνειά του αποκαλύπτει το μαργαριτάρι που λάμπει μέσα στο άρωμα σαν ένας πολύτιμος θησαυρός στην ακρογιαλιά.