Τέλεια επιδερμίδα με μία κίνηση!

Τέλεια επιδερμίδα με μία κίνηση!

Επιδιορθώνοντας τις φθορές που προκαλούν πρόωρη γήρανση

Το 2011 η Lancôme παρουσίασε το Visionnaire, τον πρώτο ορό της που ενσωματώνει το μόριο LR2412, μια ανακάλυψη που άνοιξε νέους δρόμους στην κοσμετολογία και στην αντιγήρανση.

Εμπνευσμένο από τη διαδικασία επούλωσης των φυτών, το μόριο LR2412 σχεδιάστηκε για να αναδημιουργεί μια πανέμορφη επιδερμίδα. Βραβευμένος με σχεδόν 100 διεθνή βραβεία, ο ορός Visionnaire επιδεικνύει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στις ρυτίδες, στους πόρους και την ομοιογένεια και σήμερα έρχεται να "μεταμορφωθεί" σε μια βελούδινη κρέμα για τις γυναίκες που επιζητούν ταυτόχρονα άνεση και τελειοποίηση της επιδερμίδας: την Προηγμένη Περιποίηση Πολλαπλής Διόρθωσης Visionnaire.

Στην καρδιά αυτής της νέας κρέμας, μαζί με το LR2412 που δρα σε 14 βασικές στοιβάδες της επιδερμίδας και συμβάλλει στην αναγέννησή της, βρίσκονται επίσης, η αδενοσίνη που προστατεύει το δίκτυο του κολλαγόνου, εξασθενώντας τη δράση των ενζύμων που εμπλέκονται στην αποσύνθεσή του και το υαλουρονικό οξύ, που απορροφάται και διεισδύει στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας, για αποτέλεσμα ενυδάτωσης και αναπλήρωσης.

mesa

Όσο για την υφή της, συνδυάζει την πλούσια αίσθηση μιας κρέμας με την ανάλαφρη αίσθηση μιας ρευστής υφής για να προσφέρει άμεση απόλαυση που διαρκεί. Με το που έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα, χαρίζει μια υπέροχη αίσθηση δροσειάς και εντατική ενυδάτωση, απορροφάται γρήγορα και αφήνει ένα βελούδινο, λείο φιλμ, απίστευτα απαλό στο άγγιγμα. Σε αυτό συμβάλλουν δύο συστατικά: τα ειδικά ελαστομερή, δίνουν στην κρέμα την πλούσια υφή της, ενώ παράλληλα επιτρέπουν άμεση απορρόφηση, γεγονός που κάνει την εφαρμογή τόσο απολαυστική, και αυξάνουν την αλληλεπίδραση μεταξύ επιδερμίδας και φωτός για εξαιρετικά διακριτικό αποτέλεσμα κάλυψης των ατελειών και ένα έλαιο που εκχυλίζεται από τους σπόρους του φυτού Limnanthes Alba (λιμνανθές), γνωστού για την εκπληκτική του ιδιότητα να προλαμβάνει την αφυδάτωση της επιδερμίδας ενδυναμώνοντας το λιπιδικό φραγμό της.

Μετά από μία εβδομάδα χρήσης, θα δείτε πως η επιδερμίδα σας θα γίνει πιο απαλή και ελαστική, πιο φωτεινή, διαυγής και νεανική: η Προηγμένη Περιποίηση Πολλαπλή Διόρθωση Visionnaire της Lancome κάνει το θαύμα της!